Min söta lilla nisse = D

20101126710 (MMS)

Min söta lilla nisse = D


Leo gör fint pyssel på kyrkis = D

20101126706 (MMS)

Leo gör fint pyssel på kyrkis = D


Torsdagen

Har på förmiddagen spenderats hos Anna och Line=) Mycket trevligt, Line är en riktig lite glaskit.
Efter Jonas hämtat Leo på dagis sa han att han ville baka pepparkakor så jag bestämde att vi skulle fixa ett pepparkakshus. Lättare sagt än gjort, jag gav upp det gick inte bra för mig så Jonas fick ta över. Bilder på det kommer imorgon.

En tokig liam förut


Helloo

Idag och resten av veckan har Jonas inget jobb så han blir hemma. Så i morse fick jag liiite sov morgon=D skönt. Så när jag klev upp var det bara att börja göra Leo redo för dagis. Jag tog pojkarna och lämnade först Leo på dagis och sedan åkte jag och Liam på baby sång=).

Efter babysången var Liam så trött så jag åkte hem och la honom och sedan kom Ida och Lova och hämtade mig så for vi till ikea för lite lunch och sedan shoppade vi på birsta city. Det blidde en ny jacka till mig=) och en mössa. De hade 50% rabatt på alla jackor, toppen ju. Kändes så himla tomt att inte ha med sig lill bebisen, men skönt också han fick ha lite kvalitets tid med pappsen istället.

Imorgon vet jag inte vad vi hitt på. Jo eftersom vi har så högt i tak här hemma så behöver vi gardiner som är 3m lång och det kan jag säga kostar skjortan. Så jag ville ju ha jul gardiner men jag sket i det. Satte upp mina vita gardiner istället och köpte röda julstjärnor till fönstren och oj så mysigt det blev=) kanoners ju.

Hmm har ingen bild att bjuppa på idag tyvärr, jo en sak som jag undrar är det så att man inte ska ha kudde till barn under 1? såg det på tv


Ida och lova hälsade på idag, ida byggde h...

20101122699 (MMS)

Ida och lova hälsade på idag, ida byggde högt och leo och lova försökte riva det


Idag blir det max till middag =)

20101122701 (MMS)

Idag blir det max till middag =)


Gjort är gjort

Börjar ångra STARK att jag gav Leo en egen liten radio! Han älskar ju att lyssna på musik så jag tyckte det var en bra idé. Men denna radio är på jämt haha om jag säger åt honom att bara spela på rummet så hörs det ju ändå och han blir galen om jag tar den. Jaja

Idag har vi dansat såklart och så trodde jag att jag hade tvättstugan men det har jag ju inte=/ imorgon är det ju. Nu väntar vi på att Ida och Lova ska komma och hälsa på en liten stund. Sedan när Jonas kommer hem från jobbet behöver vi åka på affären har inget hemma nu.

Vill åka och titta på lite tyger så jag kan försöka mig på att sy gardiner, att det ska vara sådana problem att hitta färdigsydda gardiner på 3m fint med höga fönster men jobbigt.

Ska försöka hinna med lite träning ikväll också. Imorgon vill jag på birsta måste köpa lite saker

Lite om dagen

Idag har vi städat på morgonen och så tog vi en tur till Leos dagis där de har en liten bra backe som Leo kunde åka stjärtlapp och pulka nerför=)

Leo sprang upp och ner för backen



Liam satt i sin lilla pulka ett tag



Sedan somnade han i vagnen



Sedan åkte vi och köpte lite thai mat mums! efter det åkte vi upp till Jonas moster en stund där Leo fick åka skoter med Anton, ojoj det tyckte han var såå skoj.



Nej nu ska vi natta de små sedan kommer vicki hit och sitter barnvakt medans jag och Jonas ska se Harry potter =D woho

Pepparkaksbakning=)

Leo knådar



Närbild



Måste smaka lite på degen också




Färdiga resultatet



Liam var bara busig


Kyrkis

Idag på morgonen har vi varit på kyrkis i skönsberg med Anna och barnen, mycket bra kyrkis där tycker vi=) På vägen hem stannade jag på affären och köpte pepparkaksdeg så jag har lovar Leo att vi ska baka senare, ska bli roligt. Vi ska även åka på affären senare och köpa lite mat, Ikväll blir det TACOS mums jag älskar tacos!!. Och så blir det såklart idol och godis mys ikväll.

Igår då jag skulle pulscykla så fick jag bråttom till gymet och tog på mig mina vinter skor och tänkte inte mer med det. När jag kom fram så fasen också jag hade glömt träningsskorna!! ojoj jaja bara att cykla med de skor jag hade på mig. Det gick inte att cykla utan för det gjorde super ont i fötterna. Jag kan tipsa om att det absolut inte är skönt att cykla i vinterskor haha fy vad jag svettades


Sådana skor har jag




Ja nu ska jag vila lite medans Liam sover och Leo är hos farbror basti. Lägger nog in en bild senare på peppisarna=)

Stressig morgon

Liam vaknade kl 6 i morse=/ kände mig så otroligt trött. Fick honom att somna vid åtta till halv nio det behövdes annars skulle han inte orka med babysången alls. Han var lite gnällig på sången ändå och slocknade så fort vi kom hem. Så nu har jag ätit lite lunch och tar det lugnt.

Jag är såå otroligt sugen att julhandla lite och fixa mysigt i hemmet=) älskar julen. Måste börja köpa små presenter till adventstomten som jag hänger på vägen. Så Leo får en lite present varje dag, ända till julafton. Men vad ska man köpa då? hmm om det är någon som har något förslag så skriv gärna det=) Men Julhandlingen får vänta tills pengarna kommer, men det är ju inte så långt kvar=)

När Liam vaknar ska han få lite lunch och sedan ska vi höra med Ida om det blir babycafé, hoppas det. Jag tycker det har blivit så mysigt där. Och billigt fika=)

Senare i kväll ska jag på gymet och träffa en kille där som ska hjälpa mig med ett schema nere i gymet=) ska bli skoj. Men jag missar body pumpen=( Har nu i två veckors tid varit på gymet 4-5 dagar i veckan, känner mig stolt att jag kommer iväg. Woho beach 2011 hear i come!!


Skulle vilja göra något liknande=)





Måste köpa en tomte till Liam också, hittade denna tyckte den var fin




Denna tyckte jag var fin=)

Måndag

Inatt sov jag inne hos Leo och guuud vad skönt det var med en hel natts sömn, kände mig som en ny människa när jag vaknade imorse=). Men Jonas hade inte haft det lika skönt lillen är super snorig så han fick kämpa lite med honom inatt. Men skönt för mig att äntligen få vila.

I lördags var jag hos Ida och Ida som hade inflyttningsförfest, super mysigt. Sedan skulle alla på Oskar Linnros på avenyn, han skulle spela vid 12 tiden. Ja man har ju alltid roligast på förfesten, när jag kom in till krogen gick det utför vart liiite för mycket av det goda. Så det slutade med att jag ¨åkte hem innan han spelade haha snacka om slöseri med pengar=/ suuurt.

Så igår var jag extremt trött och på det så var Jonas sjuk och låg på soffan hela dagen så det vart ju jag som fick ta hand om pojkarna. Så jag tog med dem till pappsen och grattade på farsdag såklart och fikade MASSA gotta=). Min syster med familj var där också, och det gillade ju pojkarna=) och mamma såklart som kunde få fika i lugn och ro ;).

Idag vet jag inte vad vi ska hitta på, har just nu tvättstugan men dagen blir nog i lugnets tecken eftersom Liam är så snorig. Kanske tar och gör nå skoj med Leo. Han ska ju inte behöva tråka hela dagen för att lillebror är snorig. Han måste aktivieras=).

Och ikväll blire träning såklart skönt att jag kommit igång och på onsdag ska jag träffa Roffe på gymet så han ska få göra ett tränings schema åt mig i gymet. Känns lättare att ha ett schema att följa vet inte riktigt hur jag ska träna annars. Min bror har sagt att jag får välja ett träningspass i veckan som han ska vara med på och då väljer jag box knock out på tisdagar som är sååå skjukt jobbigt hihi ja han ska ju plågas. Förra ´tisdagen höll han på dö och orkade inte hela passet, klenis.




Bjuder på en bild på mig som anna tog igår...

img_0344 (MMS)

Bjuder på en bild på mig som anna tog igår haha ja ni kanske förstår hur jag mår idag =S men tack ida och ida för en rolig kväll =)


Feeeest=)

20101113675 (MMS)

Feeeest=)


Ett försök

Jag gör ett försök att berätta lite vad vi gjort sedan senast jag skrev. Hmm ja just de ja i går var vi på babysång som Liam älskar såklart fast han ska krypa överallt så det blir inte en lugn stund för lilla mamma. Men det är bara roligt=).

Idag jobbar Jonas hela dagen och kommer inte hem förän 1 inatt=/ men jag och pojkarna var ut och lekte i snön och så tog jag mig en promenad med Liam i vagnen och Leo åkandes på pulka, var helt svettig när vi kom hem kan jag lova.

Och så åkte vi upp till viktoria Leo ville att hon skulle Leka med honom ute liten stund, så det blev en massa pulka åkning. Roligt tyckte Leo.

Nu sover båda pojkarna sött i sina sängar och jag ångrar att jag inte köpte något smaskens på affären=(

Imorgon ska jag på inflyttningsfest=) jippi! Ida och Ida flyttar ihop=) ska bli super skoj att få komma ut lite. Ska åka upp till Amanda så att hon får fixa mig tjusig inför partajet=). Nej nu ska jag titta på böda camping på tv

Leo påväg till dagis, alldeles lycklig öve...

20101110654 (MMS)

Leo påväg till dagis, alldeles lycklig över all snö =) blir lite pulka åkning när han kommer hem


Lugn dag

Idag tar jag och Liam det lugnt och vilar medans brorsan är på dagis. Och sedan vid tre ska vi på vårdcentralen med Liam. Han bajsar ju heeela tiden dag som natt. Ska kolla om han är känslig för något.

Så här såg jag ut för ett år sedan, med gubben i magen=)




Men nu är det min syster som ser ut så=) hon har datum 18 feb och Liam är född 19 feb, spännande.

Helgen

Denna helg har varit jobbar helg för Jonas, så i lördags frågade jag pappa om inte Leo kunde få vara med dem. Och det fick han såklart så lördagen för mig och liam blev en städ dag, och Leo fick ha roligt med morfar och Anita. När jag skulle hämta Leo vart jag även bjuden på middag=).

Igår berättade lina att hon skulle ta med barnen och kolla på skridskoskolan som skulle åka skridskor och se om Vilgot verkade intresserad av att börja. Så det tyckte jag var en bra idé och hängde med. Leo tyckte det såg roligt ut, men på sidan av isen låg det ju snö och det kunde han ju inte låta bli. Vi blev även bjuden på lunch hos Lina=)

När jag kom hem ringde Tessan och ville bjuda på middag=) men Jonas jobbar ju till 20 i 8 så jag ringde och frågade Jonas kusin Viktoria om hon hade lust att passa Liam en stund tills Jonas kom hem, och det ville hon=) toppen då kunde jag åka på middag hos tessan. Super trevligt var det, god middag och trevligt´sällskap. Fick ett sms av vicki lite över sju där hon sa att Liam somna i sängen utan problem, vilken toppen barnvakt hon var=). Leo fick vara hos farmor.

Idag har jag fått sovmorgon, underbart=) och nu håller jag på att tvätta och ska äta lite frukost

Snygg t-shirt passar perfekt med en bulldo...

20101107648 (MMS)

Snygg t-shirt passar perfekt med en bulldog på ryggen till knubbisen:)


Hälsar på morfar och morbror daniel

20101105645 (MMS)

Hälsar på morfar och morbror daniel


Bajs varning

Jag håller på att bli lite smått galen här hemma, det är förmodligen tänderna som spökar. Liam har bajsat konstant i två nätter nu, lite hela tiden. kl 2 inatt kunde han sova en längre period på 2 timmar sedan började bajsandet och gnället igen=(. Stackarn är ju alldeles röd i stjärten nu. Och sedan får man ju så lov att kliva upp sju när Leo kommer. Jag kan säga att jag känner mig riktigt sliten, och på det så ska Jonas jobba tolv timmars pass i helgen.

Hur gör ni hemma hos er? hjälps ni åt på nätterna ibland även fast partnern ska upp och jobba? eller tar ni nätterna som jag? så sover Jonas. Hade lust att lägga mig och sova på soffan och väcka Jonas så han fick ta hand om allt, men då ska ju han jobba tidigt på morgonen. Svårt det där. Jag ska ju även jag upp tidigt med barnen och orka vara med barnen på dagarna.

Nej fy vilka nätter snälla gå över nu

Blibbe ingen träning idag, så jag gav in f...

20101104640 (MMS)

Blibbe ingen träning idag, så jag gav in för frestelsen :)


Syster yster

Idag har jag och pojkarna varit och hälsat på syster och barnen, Leo tycker mycket om sina kusiner. Vi spelade lite wii och det var ju super skoj=) tyckte jag men lite svårt tyckte Leo så han gick ut en stund och lekte istället. 

Jag längtar nu till december tycker det är en sån himla mysig månad. Och så har jag ju tomten som leo får en liten sak varje dag av



Får se om man hittar någon liknande till Liam eller hur man ska göra, fast i år behöver inte Liam någon. Samma med julklappar så tror jag inte vi kommer att köpa nå mycke till Liam utan bara nån grej och lägger mest på Leo. Ska bli så roligt Leo längtar. Fast i år så ska han ju få ge napparna till tomten=/ fy jag gruvar mig det kommer inte gå så bra på kvällen när han ska sova. Eller så kanske det går toppen men det tror jag ej.

Har inte tränat på hela veckan för jag har varit snorig men nu är snoret borta men jag tror jag ska vänta lite till med att träna, uscha känns skit jobbigt att man inte tränat på så länge nu. Kommer säkert bli extra jobbigt då jag kommer igång igen.


Testar att mobil blogga, en glad leo :)

20101104607 (MMS)

Testar att mobil blogga, en glad leo :)


Liam

Min lilla bebis börjar bli stor en alldeles egen liten personlighet =) <3 Han kan numera kryp dra sig framåt haha han ser så rolig ut när han sätter igång, och han älskar storebrorsan följer efter honom och ska kika vad han håller på med. Men Leo tycker inte det är lika roligt då han tittar in på hans rum så då flyttar han på honom och stänger dörren, då blir Liam helt hysterisk och skriker. Gos ungen vill ju leka med storebror. Ibland busar Leo med honom och han skrattar och skrattar man blir alldeles varm i hela kroppen av att se när de busar mina ÄLSKLINGAR.

För övrigt så försöker jag lära honom att vinka, och han har faktiskt vinkat några gånger då jag säger hej hej. Han kan säga mamma, när jag lägger honom för att sova så brukar han ropa efter en stund mmmmmaaaaaaa. Ja det händer verkligen saker HELA tiden nu. Super roligt.

Idag tog jag med pojkarna på babycafé på inbetween och gud vad fint det har blivit där super mysigt, och mycke goda luncher och fika att välja på. Det har verkligen blivit en hitt, ska verkligen fortsätta att gå varje onsdag. Roligt att det finns ett sådant ställe i lilla Timrå.

Imorgon funderar jag på att hälsa på syster och familj, får se hur natten varit om man har orken. Leo vill ju leka med sina kusiner=)

Fasen också Jonas ska jobba helg tolv timmars arbetspass lördag och söndag=/ det tär på hela familjens krafter kan jag säga uscha, jag kan säga att ensammastående föräldrar gör det bra!

Trött mamma

Har ingen ork alls denna vecka känns det som, känner mig trött och slut hela dagarna. Idag har varit en tuff dag, det har dunkat i mitt huvud hela dagen och jag känner mig helt slut. Men man måste ju ta hand om de två små så man pressar sig, och nu är jag totalt utmattad ska fasen sova nu.

Imorgon är det ingen babysång men tänkte gå på babycafé på inbetween som börjar kl 1, Tur att de har ett lek rum så Leo kan leka av sig lite. Sedan har vi inget mer planerat.

Känns som att det blivit väldigt korta inlägg nu på slutet men så får det bli tills man har orken åter.

RSS 2.0