Fixar dag

Idag jobbade Jonas förmiddag så jag tog med mig pojkarna på birsta för att handla lite städ grejer på öb och så var jag in på ikea en sväng och köpta några lådor. Jag lovade Leo fika om han var snäll och skötte sig bra. Men det hände en lite grej på öb, han pillade på några glas så ett ramlade i golvet och gick sönder =/ men jag behövde inte betala =)

Men vi gick och fikade på charm =) mycket goda vaniljbullar

Leo vart super glad



Och så sa han mamma knäpp kort på mig då jag tycker att det är underbart gott =) haha goo unge




Och Liam var busig i vagnen




Och sedan har jag packat och grejat hela dagen, imorgon blir en ríktig flytt dag =) hejsvejs

Morgonmys i soffan, liam ligger och snacka...

20110128097 (MMS)

Morgonmys i soffan, liam ligger och snackar med brorsan =)


Tandisar

Jamen jag har ju glömt att berätta att Liam håller på få massa tänder överallt =D Jag som trodde han skulle få ha sina två därnere resten av livet haha, närå men nu kommer alltihopa nästan på engång. Det kan förklara varför han varit så gnällig. Igår var man tvungen att bära honom hela tiden här hemma.

Idag fick pappan i familjen åka och jobba =D skönt! =) haha, vill ha lite mer vardag nu han har ju varit hemma så mycket. Hoppas på mer jobb till veckan fast inte de dagar jag måste på skolan. Så idag så tänkte tag åka en sväng på birsta =) tänkte åka på öb och köpa massa städ grejer så vi kan städa här i lägenheten när vi tömt den. Och även några flytt kartonger.

Ja nu ska jag sätta mig och titta på lite barnpogram med pojkarna och försöka få i mig nå frukost. hejhej

Lugn dag

Idag har varit en väldigt lugn och skön dag, har plockat lite här hemma. Måste nog in och köpa några flyttlådor imorgon. Och så ringde vi om internet, så vi fick välja ett datum när de skulle stänga ner här i lägenheten så då tog vi på måndag och efter de stängt ner här tar det 3-4 veckor att få internet i den nya lägenheten =/ åhh vad jobbigt så då får jag mobil blogga något så ni inte saknar mig alltför mycket ;)

Nu på eftermiddagen ville Jonas åka och klippa sig och då ville leo också följa med =) så det fick han och han var såå duktig och satt still hela tiden =) stor killen min









När vi kom hem fixade vi en rolig hatt till Liam som han älskade =) han vart så arg om man tog av honom den =)






Jonas fixade så den blev en krona =)




Full fart =)

Idag har det varit full fart hela dagen, men det är ju bara roligt =) då går dagen så mycket fortare.

Det började med baby sång, Liam sprang överallt. Satt still en stund och tittade på sångfröken Jessica, det är Liam i blått=)



Jamen eftersången så var Liam såå trött så jag släppte av honom hemma så Jonas fick lägga honom i sängen och så passade jag på att handla lite. Tror nästan Jonas får sköta handlinge hädanefter, köper ju såå mycket onödigt.

När jag var på affären ringde Ida och ville att vi skulle komma och fika lite bullar =) och det tackar man ju inte nej till. Så när Liam sovit färdigt så åkte vi till Ida och Lova.

När vi kom dit så sov Lova fortfarande så Liam fick leka lite själv



Och så fikade vi goda bullar =)


Efter en stund så vaknade Lova och det första Liam gör är att gå fram och titta på henne och sedan ge henne många blöta pussar =D hur gulligt är inte det då?! Han blev verkligen glad att hon vaknat så han slapp leka med oss mammor. Men så han man ju inte dit med kameran då han pussades =( typiskt

Men här jagar han henne, hon försöker fly hans pussar ;)


Sedan på eftermiddagen så bjöd jag hit Caroline och alla barnen =)

Pojkarna Bygger lite pärlplattor



Sedan åt vi lite tacos =) vi fixade ett eget litet bord åt pojkarna



Nu har Liam somnat redan han var så trött idag och Leo fick gå upp till farmor en stund =) så det är lugnt och skönt. Tröttheten smyger sig på då man sitter still.

Så tjingeling

Drakis

Idag har vi varit på drakborgen och lekt =) Det var massor med mammor och barn där idag, och någon pappa. Tog lite bilder när barna och mammorna satt stilla under lunchen =)

Caroline, Eline och Veronica, Annie




Lova



Annie



Liam



Ja och sedan for vi på birsta och fýndade lite på rea, jag köpte ett par jeans shorts till Liam för 25kr =D inte dåligt de!!  När jag berättat för Jonas vad de kostat så tyckte han det var mycket bra och frågade varför jag inte köpte många?! Jag sa att jag tyckte inte det behövdes många, men då tyckte han ju att det var ju en jätte bra present när någon fyllde år hahaha snål Jonas

På eftermiddagen har jag burit en massa saker upp till nya lägenheten och torkat ur skåpen däruppe så jag kan börja ställa in saker som man inte använder så ofta. På lördag flyttar vi ut Jonas mamma och vi kan nog flytta in på söndag =) Men en sak som Jonas och jag har helt glömt bort är att ringa och flytta internet och tele!! hur kunde vi glöma det då? Men förhoppningsvis så går det fort att flytta =/ hur ska jag annars klara mig haha

Imorgon börjar babysången igen =) ska bli mycket trevligt

Skol dax

Har ju börjat gå på några föreläsningar i veckan då jag har möjlighet, så idag var första föreläsningen. Gick väldigt bra faktiskt, blev inte så uttråkad som jag trodde =) 

När jag kom hem for jag och Liam på birsta, på jakt efter gardiner. Vi flyttar ju till helgen så måste köpa nya gardiner för de vi har nu är 3m lång och så långa behövs inte där uppe. Blev lite annat smått och gott också såklart =) hihi. Var även nära att köpa på mig lite blommor från buketten men gjorde det inte, jag dödar ju alla mina blommor =( Får fråga personalen om de har nåfra blommor som är svår dödade =)

Nu på kvällen har vi inte gjort så mycket mer än det vanliga kvälls fixandet tog lite bilder =)

Leo och pappa tittar på bolibompa



Ser ni de nya vita kuddarna, tycker det ser ut som kuddar utan överdrag. Tyckte de var finare i affären =/ men de får duga

Liam leker med bilen



Leo ville kramas



Och så har jag köpt semlor på affären som jag ska smaska på ikväll =) de som jag bakade är ju slut sedan länge, och eftersom det är denna tid på året då jag är extra sugen på semlor så köpte jag mig nya =)

Imorgon väntar lek på drakis och en föreläsning på em

Kalas =)

Idag har vi varit på 1 års kalas hos Annie =) mycket trevligt och alla barnen lekte för fullt. Mycket gott fika, Liam slocknade så fort vi kom hem. Han får sova en stund även fast det är lite sent för senare kommer vicki och Andreas hit och ska passa barnen medans jag och Jonas ska ut och käka lite middag och ha det mysigt =) Vi firar ju nämligen 9 år tillsammans idag :0 det ni!!.

Åhh nu sitter jag och tänker på vad jag ska välja för god mat hihi ja vi får se vart vi hamnar, har ju inte bokat något bort så får se vart vi får plats.

Nu ska jag ta mig en cola och vila en stund i soffan =)

Eftermiddag

På eftermiddagen har jag vilat medans Liam sov en stund och Leo har lekt med sina klossar i säkert 1,5 timme han älskar att leka med dem


Ja kortet blev uppoch ner och jag fattar ej hur man vänder det haha


Det blev god middag idag med potatisgratäng köttbit och kantarelsås av svamp som jag plockat =) mums!!

Nu på kvällen han barnen badat och vi har dansat nakenfis dansen hmm Liam har gått runt med Leos väska han tyckte det var jätte roligt =)





Nej inget mer att berätta, nu ska jag sätta mig med lite godis =)

Ute dag

Idag vid nio tiden åkte vi ut till Anna i tynderö och åkte lite pulka, grillade korv och drack varm choklad =) mycket trevligt. Kom nyligen hem och upptäckte att jag har ju tvättstugan idag =/ åhh jobbigt. Så nu har jag slängt in två maskiner och Lagt Liam i sängen. Så nu tänker jag vila en stund i soffan efter att ha ätit en semla =)

Bilder från idag


Leo åker lite



Wille skottar



Killarna väntar på korv


Anna grillar korv med en visp haha



Liam och Line sitter i vagnarna






Och så får vi inte glömma bort att gratta Annie idag som fyller 1 år =D

GRATTIS ANNIE!!! 

Så mumsiga blev de =)

20110120003 (MMS)

Så mumsiga blev de =)


Im back!!

Barnen vaknade 7 idag och jag kände mig väldigt trött, kl nio skjutsade jag Leo på dagis och Liam fick sova en stund när vi kom hem (jag med). Slocknade på soffan och vaknade nästan två timmar senare när Liam ropade på mig =) ojoj trött kille alltså. Åt lite lunch och bakade in oss i bilen för vi var på sko jakt åt Liam. Och fy FAN vad jobbigt att hitta skor till honom. Jag provade alla skor och han kunde inte ha en enda på skokanonen =/ sämst. Expediten sa men fy vad dålig tillverkarna är som inte kan fixa skor till alla. Jaja vi åkte till birsta och letade igenom skoaffärerna men nej nej. Och så helt plötsligt så hittade jag ett par på eurosko för 550 spänn!!!! ahhh nej nej fy så dyrt gick vidare och skulle fundera, pojken måste ju ha skor.

Gick in på hm och så hittade jag uggs där för barn som gick att öppna upp, testade dem på Liam och men jaa han kunde ha dem. Inte så super bra skor men de får fasen duga sålänge kostade bara 70kr. Yes! jag var helt svettig Liam ville ju inte sitta stil och prova skor precis.

Köpte även lite andra saker bla en present till Annie som fyller ett =) och ska ha kalas på lördag. och strumpor till pojkarna.

Jag är så sugen på semlor så ikväll ska jag och Leo baka lite =) mums!


Bloggtorka

Sorry för bloggtorkan återkommer inom kort =)

Födelsedagsfesten

Igår hade jag födelsedags fest =) mycket roligt att så många kunde komma. Fast bilderna jag tog vart inte sådär super bra =/ typ röda ögon på nästan alla kort, inte skoj.

Kvällen började med att vi fixade lite tacos

Anna, Ida och viktora mumsar =)




Amanda och Tessan



Vi förlyttade oss till soffan efter maten =)




Ida och Ida dök ju upp lite senare, super glad asp




Vi spelade lite med vilda gester






Ida Jag och Ida =)









Kvällen spårade ur lite för min del =/ kan inte fatta att jag tillät mig själv dricka så mycket. Hmm fasen också. Så jag har ju lite minnesluckor idag.

En bild på mig och Amanda när vi kom till krogen, syns det hur packad jag var? ;)




Nej nej skärpning Jessica!!!

Det var de bilderna jag hade på min mobil, Men Amanda har ju typ tusen bilder. Hon är en riktig paparazzi

TUSEN TACK tjejer för en bra kväll!!!!


Bad dax =)

Igårkväll badade pojkarna tillsammans och busade =) Liam är helt vild i vattnet slänger sig hit och dit och bryr sig inte om huvudet hamnar under. Leo däremot skriker i panik om han får vatten i ansiktet haha ;)









Lägger upp bilderna nu för igårkväll hade jag ingen lust, Jonas och jag åt mycket gotta och hade film kväll. Vi såg Salt och 127 timmar. Salt var väl rätt ok men 127 timmar ingen höjdare tyckte vi.

Ska börja städa till lite innan festen ikväll, ska även gå igenom garderoben och se om jag hittar något passande att ha på mig ikväll. Annars blir det en birsta tripp för mig hehe

Jag 24 år!!

Grattis till mig idag då =D fast är ju inte så roligt att bli äldre och äldre =/



Får se om jag orkar knäppa kort ;) latis

Bra dag idag

Dagen började med att Jonas lät mig sova lite extra till halv nio =) mycket behövligt, men kändes som jag hade grus i ögonen när jag vaknade. Jonas gjorde Leo redo för dagis och åkte och lämnade honom, tvingade iväg honom på lite ärenden efter han lämnat Leo för jag och Liam skulle få lek besök =D

Lite före tio kom Caroline, Eline och Veronica, Annie och så hade de med födelsedags presenter till mig =) hur snäll är inte dom då? Är så glad att vi lärt känna varandra genom babysången, de är verkligen två genomsnälla tjejer =D Vi drack kaffe och fikade lite och surrade på, och de små barna lekte. Men så glömde jag ta kort men om ni kikar in på deras bloggar så har de fixat kort =) hihi

När Jonas hämtat Leo på dagis hade jag gjort en lista på vad som behövde handlas så vi for en sväng på maxi

Lilla ryssen Liam



Och Leo var sugen på brödet



När vi kom hem satt jag igång att göra stor kok med chili con carne =) så nu har vi massor i frysen att ta fram och värma på när man inte orkar göra mat =) perfekt!!

Joo just det ja Jonas kunde inte vänta tills imorgon med att ge mig min present så jag fick öppna den idag och det var super fina örhängen =) tack älsklingen min


=/

Idag har jag haft en lite dålig dag, känner mig såå otroligt deppig =( tänder till på minsta lilla. Jonas får tippa på tå för att annars tänder jag till direkt. Så nu har jag fruktansvärd huvudvärk av att ha varit så irriterad. Och såklart vet Jonas precis hur han ska reta upp mig till max, åhh blir galen. Nu får jag ta och lugna ner mig lite i min ensamhet.

Idag har vi varit på 22års kalas =) Viktoria, Jonas  kusse fyller år.

Grattis Vicki!!

Som alltid ställer upp som barnvakt då man behöver =D



Imorgon är det dags för mer firande då pappa fyller år, hoppas på en bättre dag imorgon.

Helgen

Jag tror jag skiter  i den där listan jag tänkte göra haha känns för jobbigt just nu. Nu tänkte jag berätta vad vi haft för oss i helgen.

I fredags tog jag med pojkarna på himlabadet =) mycket uppskattat av dem båda. Jonas var ledig men han är ju så lat så han ville inte följa med nej nej så jag ringde jonas bror basti som jobbar på himlabadet och frågade om han inte hade lust att bada lite innan jobbet =) och det hade han såklart. Men åker nog aldrig dit nå mera på lov eller helg, var super mycket folk så Leo kunde inte åka rutch kanan så mycket för det var ju sån kö. Var där för några månader sedan med Anna och Line på en vardag och när det inte var något lov och då var det perfekt med folk. Men jag kan säga att det var lite svettigt att ducha två barn i omklädningsrummet och ta på kläder =/ men det kan man ta ibland.

Lördag började som en slappar dag. Vid två tiden ringde Jonas jobbar kompis Robin och undrade vad vi gjorde och frågade om han och hans tjej Tilda och sonen Oliver som är 2,5 år kunde komma och leka lite, och det kunde de göra såklart =). Papporna lekte med barna medans mammorna slappade och pratade i soffan =) mycket bra uppläggning måste jag säga ;). När klockan började närma sig middagsdax åkte jag,Tilda och Leo och fixade lite pizza och kebab plus lite candy som Leo plockade i sin egna lördagsgodi påse=) Vid åtta tiden blev de små såå trötta så de åkte hem och vi la pojkarna. Efter det hade vi lite film mys vi såg shatter island, jag tyckte den var mycket bra.

Idag söndag har vi varit ute och skottat fram bilarna och efter det åkte vi ut till söråker för att gratta Jonas kusin Saga som fyllde 16 år. Fikade och hade det trevligt. Efter det bar det av hem för att laga lite mat, det fick bli korvstroganoff. Nu sover barna och det verkar inte vara nå bra på tv =/ fasen vad tråkigt.

Jonas har varit framme i köket, men vad är...

20110106927 (MMS)

Jonas har varit framme i köket, men vad är det för fel att stänga lådor och plocka undan efter sig?? Ahh man blir smågalen ibland


Dag 01 – Om mig

Ja jag heter då Jessica Jangrell Öhlén, är född 13 Januari 87 på sundsvalls bb. Mina mamma heter Birgitta Jangrell Och pappa heter Kjell Öhlén, sedan har jag tre syskon. Två bröder Daniel och Niklas. Och en stora syster Malin. Mamma och Niklas bor i Göteborg så vi träffas inte så ofta =/.

När jag var någon månad så flyttade vi till harmånger där mamma och pappa drev ett värdshus och min lillebror kom till världen. Vi flyttade upp till Sundsvall igen efter några år, och så föddes min andra bror.

Gick i skola på vivsta i Timrå och började senare på mariedal där jag i 8an blev tillsammans med Jonas, som jag nu har två underbara pojkar med 3 och snart 1 år gamla. Vi firar nu i slutet på Januari 9år =)

Började Gymnasiet på Timrå gymnasium samhällsaprogramet =/ vad fasen tänkte jag där kan man ju undra nuförtiden. Tog studenten 06 och började plugga på högskolan på hösten, men slutade ganska snart då jag blev gravid i december med Leo.

Det var lite om mig

Roligt!

Ja nu tänkte jag göra som många andra starta med detta =)

Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick



Onsdag

Dagen började med att Liam spelade lite musik för oss




Senare blev Leo lite rastlös så jag beslutade att vi skulle baka lite kladdkaksmuffins =) Och så klart så ville Leo slicka av smeten




Och de blev mycket goda!!



Ja och sedan fick vi besök av min kompis terese =D mycket roligt



Efter det så kom Jonas hem och vi slängde i oss lite mat och åkte sedan till söråker och till Jonas moster för att Örjan fyllde år. Fikade lite och hem och slängde barna i badet och ska nu snart natta de små. Det var våran dag.

Hihi

Nu måste jag berätta en rolig sak som Leo sa igår på Ica Maxi, fast väldigt pinigt för mamma. Igår fick Leo syn på några bindor när vi städade som har Legat jätte länge i badrumsskåpet och frågade vad det var. Och jag försökte förklara haha. När vi stog i kön på Ica maxi så fick han syn på bindor och skrek, Men mamma du måste köpa såna där trosor så att du inte blöder!! haha Gud det var många som hörde, pinsamt. Han verkar ha förstått vad man ska ha dem till iaf.

Köpte även nya pärlor till honom så nu har han suttit snart en timme och gjort pärl plattor =) Skönt. Köpte även smaksatt kaffe igår, choklad smak. Så sitter och dricker det nu och det var gott =) ville igentligen köpa irish cream men det var slut.

Idag får vi se vad vi hittar på, hoppas det är någon som vill komma hit och leka =) Snälla!? hahaha

Sedan när Jonas kommer hem från jobbet ska vi åka och gratta Jonas mosters man som fyller år.

Jag och leo shoppar=)

20110104904 (MMS)

Jag och leo shoppar=)


Städdag

Idag har jag och barnen bara varit hemma hela dagen, Vi har städat busat lagat mat och sett på film. Leo fick äta upp pepparkakshuset och det tyckte han var gott. Jag har inte så mycket mer att berätta om dagen idag, så jag bjuder på en bild när Leo äter pepparkaka


Ikea

Idag har vi varit en sväng till ikea och köpt sängstommen som jag har velat ha lääänge =D En mycket glad Jessica har vi idag.





Hoppas det är något bra på tv ikväll, skulle vilja spela lite sims 3 men det är på Jonas dator och där sitter ju han   =( typiskt också!!!

HM shoppar lite

Sitter och tittar runt på HMs hemsida och hittade några grejer till pojkarna, drömmer mig bort till sommaren

T-shirt till Leo





Och en rolig T-shirt till Liam



Pluss två shorts som bara kostade 29.90 =)




Så nu har jag fått mitt dagliga behov av shopping ;) haha

RSS 2.0