Härliga värme :)

Idag var det så soligt och skönt ute så vi ville såklart ut i det härliga vädret :) När vi fikat och tagit på oss så åkte vi upp till pappa och tvättade bilen, det var ju massa äckligt fågelbajs som måste bort fy tusan så äckligt det var!
Leo och Liam var så duktig och hjälpte mamma och pappa
Efter det skulle Liam sova en stund i vagnen så jag satt i solen och hade det mysigt i cirka två timmar och ja då blir man såhär :/ Pinsamt värre
Inge mera sol för mig på nå dagar fy man vågar ju inte visa sig ute

Hejsan

Ja här jag jag varit sjuk låg med feber hela dagen igår :( inte roligt. Men idag är jag frisk igen mycket skönt, konstigt det där att bara ha feber en dag fattar inget.
Idag har vi tagit det lugnt Jonas fixade med sin skruttis bil och Liam lekte och jag solade :) Leo var på dagis.
Liam ville testa pappsens bil lite :)
Måste ju växla lite oxå men lite svårt att nå :P
Leo var ute med grannarna och plockade lite blommor till mammsen oxå :D min älskade pojke
god kväll och så får vi se vad morgondagen har att erbjuda :)

Drakborgen

Idag har hela familjen varit på drakborgen med Caroline och barna, tur att Jonas följde med för det var verkligen full rulle på barna. Efter lite lek åkte vi till ikea för att äta lite lunch :) Leo, Vince och Levis ville alla dra varsin vagn såklart :) haha
Inte så bra bild, haha

sööönda

Igår var vi på Vince och Levis kalas och mamma Caroline hade gjort det såå himla fint och bakat massor med gott :) och vi fick dessutom stanna och grilla med dem :) tack tack.
Idag har Jonas varit borta och sprungit i skogen och lekt med sina kompisar (spelat paintball) och jag har varit hemma och städat lite med pojkarna och vid två tiden åkte vi till Lina för lite träff och så var ju Elin och Sara där oxå med barn, så det var verkligen full fart som ett dagis. Lina, Elin, Sara och jag umgicks mycket när Leo var liten och har nu inte träffats på länge. Var så himla roligt att se hur alla barna blivit såå stor.
När vi kom hem var pappa Jonas oxå hemma och hade fått riktigt stora märken av kullorna från paintballen hihihi rätt åt han. Vi fixade lite chili con carne och nu sitter vi och väntar på att kl ska bli läggdags.
pöss

Fredagen den trettonde

Idag tog jag med mig pojkarna och åkte in på birsta för att leta present år Vince och Levis som fyller tre år idag :) GRATTIS pojkar :) Vi ska ju på kalas imorgon. Gick runt och tittade en stund och Leo ville ju ha precis allt han såg, tillslut blev vi hungriga och lunchade lite på mc donalds, pojkarna vart jätte glad.
Leo
Leo posar
En galen Liam
På eftermiddagen har jag och leo varit ute och cyklat lite och så har jag klippt pojkarna, bestämde mig för att korta håret på Liam för han blev så svettig i sitt långa men fy jag har lite ångest åh men det växer ut fort som tur är. Men söt blev de iaf, hann inte ta någon bild.

Hej vänner

Denna vecka har jag haft väldigt mycket för mig och inte haft tid för bloggen. Jag har varit uppe hos pappa nästan varje kväll och fixat med vårat köksbord, jag har slipat och målat det vitt. Det blev kanon bra
Och så har jag ju sytt kuddar till kökssoffan :)
Så här har det varit fixar vecka, har även försökt att äta super nyttigt denna vecka men igår sket det sig då jag bakade muffins jag åt några :/ fy mig men det var så himla gott ju, får försöka igen nästa vecka haha.
Vi har även varit på ett möte på banken för att prata om huslån och det återstår att se vad de säger hon skulle föra ärendet vidare med sin chef. Vi har sagt upp lägenheten och håller på att leta hus och bostadsrätter, det får nu vara slut med hyresrätt.
Trevlig kväll!

Full fart

Ja idag har det verkligen inte varit något sittande, jag började dagen med att åka på ikea för att köpa lite tyg så att jag kunde sy en gardin till köket och kuddar till kökssoffan.
Så blev gardinen, tyckte den blev fin för att vara första gången jag sydde en gardin :) Måste ta ner och stryka den oxå för satte bara upp den på prov.
Och så köpte jag tyg som jag ska sy kuddar av, men kuddarna syr jag någon annan dag.
Var upp till pappa en sväng med vårat köksbord oxå och slipade det, ska slipa lite mer på det nått imorgon för var tvungen att åka hem, Liam var så gnällig och rädd för slip maskinen. Sedan ska jag måla det vitt :)
Satte även upp två hyllor här hemma där jag tänkte ha lite olika saker
Trevlig kväll!

Syskonmys

I morse var barnen riktigt mysiga mot varanda:) Liam satt och myste i Leos knä, han satt där ganska länge faktiskt :) och Leo höll om och kramade honom.
Vid tolv gjorde vi oss iordning för Att åka på lilla Junis 1års kalas :) lyckades inte fånga alla barna som var där på bild tyvärr men några iallafall
Födelsedagsbarnet
Leo fikade massa
Liam tyckte det var roligt att gunga på hästen
Lova
När vi kom hem så somna Liam för han var så slut efter kalaset så jag passade på att baka massa muffins till farbror basti som fyller år idag :) han har ju blivit så smal så dags att fylla på honom lite ;)
trevlig kväll

helloj

Ja idag har jag ej tagit nå bilder så det så, så det får duga med några rader!. I morse när jag satt Leo i bilen så ville han viska en sak till mig han sa mamma vi åker till drakborgen och skitter i dagis hihihi tyckte han var super busig :) min lilla go pojke var bra nära att jag sket i dagis och for med honom på drakis bara för att han var så gullig. Men det blev dagis ändå för han skulle på utflykt :) Efter jag lämnat av honom åkte jag och Liam på maxi och skulle köpa lite grejer som vi behövde. Bland annat köptes det saker till muffinsbakande som jag gjorde idag :) super goda blev de. Eftersom jag tänkte att jag skulle direkt hem efter handlingen så drog jag på mig några kläder, hade inte ens en bh på mig och inget smink såg nog blek och trött ut som fan. Men Ida ringde mig när jag var på maxi och ville på birsta med mig och det kunde jag välle :) var ju så länge sedan jag träffa Ida och lilla Lova gumman nu :)
Vi tittade runt lite och lunchade sedan på Ikea :) efter det åkte jag hem med världens tröttaste Liam och bakade lite medans han sov. Efter jag hämtat Leo på dagis for vi till syster och bjöd lite på de goda muffinsarna :) Och jag måste ju berätta hur otroligt duktig jag var idag :) jag CYKLADE till gymmet och gick på ett ass and legs och core pass och cyklade sedan hem :) ojojoj vad jobbigt det var men gud vad skönt det känns nu.
Imorgon blir det kalas för lilla Juni som fyller 1år :) ska bli mycket trevligt
god kväll!

Tjingeling

Ja förlåt mig vänner för denna långa bloggtorka :( Men så kan det bli ibland.
Hmm vad har vi nu gjort
Jo vi firade ju sista aprill hos Caroline och Jimmy :) det var super trevligt mycket dans och skratt hihi. Leo sov hos morfar och Liam fick sova hos Viktoria och oj så bra det hade gått :) oroat mig i onödan, så himla skönt :)
Eftersom jag inte tog nå bilder så har jag inga men en kan jag sno från Caroline :) tycke vi var såå coola på denna bild hihi riktiga puddingar ;)
Hmm ja igår så var vi på birsta med Caroline och Eline för att köpa en present till Juni som ska ha kalas på fredag :) vi lunchade lite och barnen var riktiga matvrak precis som det ska va :)
Eline
Ja och så var jag ju ut med pojkarna och lekte idag:) Leo skjutsa runt på Liam
Imorgon ska jag baka massa  :) haha eller ska inte lova nått :P

RSS 2.0