Nyår

Idag var vi bjudna till pappa på nyårs middag och kom hem vid 8 tiden, Liam slocknade så fort jag la ned honom i sängen och Leo inte långt därefter. Hade köpt lite tomtebloss som vi skulle visa Leo, men han var lite små rädd för dem men tyckte de var väldigt fina.

Lägger upp lite bilder från kvällen

Jag och Liam



Leo pratar i telefon, då var ända chansen att få en bild på honom han vägrar annars




Snygg bild på mig, nyfixad



Pappa och Liam



Jag och mina bröder =)



Daniel och Leo



Liam var busig



Hela gänget, dålig bild dock




Nästan hela gänget iaf jag tar ju bilden och Leo ser på tv.

Nu ska jag och Jonas mysa ner oss i soffan med lite gotta!

Gott nytt år på er allesammans!!



SMS-inlägg

dsc02978 (MMS)


Lilla Julafton

Nu var det ett tag sedan jag tog mig tid till att skriva lite här. Uppdatering om vad vi gjort hmm ja handlat massor med julklappar. Igår lämnade jag Jonas och barnen hemma vid 11 tiden och tog mig in till birsta där jag klippte mig, var verkligen på tiden håret har bara växt som ogräs och kändes väldigt slitet. Nu känns det supermjukt och lättkammat. Ingen större förändring lite kortare, sa till henne att ta bort det slitna. Det var på trudes jag klippte mig. Jonas bjöd =D köpte även med mig färg hem och färgade hemma igårkväll, mycket billigare än att göra det där. Lite mörkare än vad jag hade, blev bra tycker jag.

Ikväll ska jag och pojkarna till Jonas moster där Jonas släkt ska samlas för lilla julafton mycket trevligt. Jonas kan tyvärr inte följa för han jobbar =/.

På julafton ska vi till min pappa och fira dit även syster med familj kommer =) mycket trevligt. Var även planerat att min faster med familj från göteborg skulle komma men de ´fick magsjuka=/ och så känner de sig inte så sugen att bila i all denna snö. Mycket förståligt.

Får se om jag knäpper några bilder i kväll, varför har jag blivit så dålig på det då??


Fredag

på morgonen på fredagar brukar vi åka på kyrkis och det gjorde vi även idag. Men idag var det julavslutning så alla skulle gå till kyrkan och sjunga istället för att leka =/ tråkigt tyckte pojkarna efter cirka 10 min, så vi gick ner och lekte istället hihi. Efter en stunds lekande blev det tomtegröt och mackor med julskinka =) jätte gott. Sedan blev det mer lekande tills en tjej spydde ner sig och överallt på golvet =/ Då kände jag NEJ för guds skull låt oss inte bli smittade, så det dröjde inte så länge föränn vi var utanför dörren.

Vilket snöoväder det har varit idag när jag åkte på motorvägen till stan imorse så hamnade jag bakom plog bilen och fick köra 30 ända från mig och in till staden =/ lite drygt. Men gillar inte att vara ute och köra på dessa snöiga vägar blir nästan alldeles svettig när vi väl är hemma puh.

Liam älskar att åka på Leos bil, men Leo tycker inte det är lika roligt. Så Liam får passa på då Leo inte ser hihi dags att önska sig en likadan i födelsedagspresent kanske?


Idag blir det detta till middag =) mums

20101216792 (MMS)

Idag blir det detta till middag =) mums


Tisdag

Idag var det super kallt på morgonen så skrotbilen som Jonas brukar åka med till jobbet startade inte, suck så han fick ta volvon. Jag kan ju inte gå till dagis med pojkarna i denna kyla så jag ringde pappsen och han ställer ju alltid upp =D han kom och hämtade Leo och sedan även hämtade honom på dagis, toppen.

Såå idag har jag hunnit med mycket. Jag har haft tvättstugan skurat köket både golv och skåp och i alla lådor. Jag har även skurat rent hela toaletten. Så efter allt skurande tog jag mig ett bad medans Liam sov. Väldigt skönt.

Sedan kom Leo hem från dagis och då satte vi oss och gjorde pärlplattor =)




Lucia

Nu på morgonen har vi varit på Lucia på leos dagis, det skulle vara ute men det var alldeles för kallt idag så det fick bli inne. Mycket trångt men det gick=)

Leo och Liam fika pepparkaka efter Leo sjungit





Jag bländade nog alla där med min blixt på mobilen haha den är super stark och är ju på så länge innan den knäpper.

Nu ska Jonas åka och jobba och jag och pojkarna se lite film, så himla kallt idag så det blir nog ingen ute lek idag.

Lördag

Idag ska Jonas på julbord med jobbet kul för han men inte kul för mig =( jag var ju bjuden på födelsedagsfest. Liams snoriga näsa fortsätter att snora och bli värre =/ Det är så jobbigt för han på nätterna, han gnäller hela tiden och inatt var han vaken 2 tim mitt i natten. HOPPAS det blir bättre snart.

För övrigt så vill inte mina pojkar vara med på kort längre, men jag lyckades snabba mig att ta ett kort när Leo skulle visa upp ett ljus som han gjort




Liam han grinar bara när jag ska försöka ta på honom eller så vänder han bort huvudet





Så trevligt att ta kort, det går inte att smyga sig på ett kort heller mobilen tar ju hundra år.



Kyrkis

Idag har vi varit på kyrkis med Anna och barnen =) Senare kom även Evelina med William och Thelise.

Det började med att pojkarna ville måla lite



Och lilla Line satt och var så glad



Liam fick vara hemma med pappsen han har blivit så snorig=( inatt var det verkligen jobbigt med den lilla näsan.


1 års kalas =)

Idag var jag och Liam bjuden på 1 års kalas, Eline blev 1 år =) Vi blev bjuden på jätte god lunch och gott fika. Mamma Caroline hade bakat en super fin tårta



Liam och Eline, Eline hade en super söt prinsess klänning



Lova och Annie som var lite tröttis



Tusen tack Caroline för god lunch och gott fika =D

Efter jag hämtat storebror på dagis bar det av till Ica maxi där vi handlade lite till dagens middag och så var vi förbi apoteket och köpte en salva till Liam, han har ju blivit såå otroligt torr överallt.


Haha pinsamt dåligt, men övning ger färdig...

20101209727 (MMS)

Haha pinsamt dåligt, men övning ger färdighet eller?


Badhuset

Idag hade Leos dagis hyrt badhuset så att alla barnen skulle få bada=) Liam är lite snorig så han fick stanna hemma med pappsen medans jag tog med mig Leo och faster Moa och åkte och badade=) det gillade han men han blev besviken att det inte var himlabadet som vi skulle till. Dit får vi åka någon annangång. Åkte sedan till pappa och hämtade massa lussebullar=) hihi tur man har Anita som kan baka åt oss! hon gör de godaste lussebullarna.

Nu vi veckan så ska jag ta mig en och annan birsta tripp=) måste handla lite julklappar, som jag inte har gjort än=/ illa. Brukar i vanliga fall vara ute dagarna innan jul men jag måste skärpa till mig, blir så otroligt stressande. Imorgon ska jag och barnen kanske hälsa på Sara med barnen. Onsdag är det babysång och på torsdag är vi faktiskt bjuden på 1 års kalas =D lilla Eline fyller ju år, ska bli mycket trevligt.


Magsjuka

Nu har Liam varit magsjuk sedan lördag morgon=/ Det började med att han kräktes överallt på morgonen när han vaknat på lördag och det bara fortsatte under hela dagen. Han blev liggandes hela dagen. Under natten mot söndagen fick Jonas och jag turas om. Först tog jag två timmar med Liam sedan tog Jonas två timmar, och så fortsatte det. Och han har kräkts och bara legat tills igår, då fick jag nog tog med honom till vårdcentralen och bad dem titta på honom. Han hade gått ner i vikt men han var inte uttårkad så vi får försöka ge honom något fastare att äta. Har gett honom gröt och potatis och idag har han varit en mycket piggare pojke=) som lekt lite. Det är såå otroligt jobbigt att se de små sjuka.

Jag vart även magsjuk i måndags och kräktes hela dagen, kände mig bättre på tisdagen och då var det Jonas tur. Sedan kände han sig bättre igår och då var det min tur igen!! gud. Men nu känner vi oss alla bättre tack och lov. Leo har inte blivit magsjuk=) men han har fått hosta och är lite hängig.

Ja det var lite om våran sjukdomsvecka nu ska jag slappa lite i soffan och kika på lite tv

RSS 2.0