Välkommen lillebror=)

Ja nu är han äntligen här, han bestämde sig för att titta ut den 19feb kl 01.45. Han vägde 4008g och var 50cm lång. Han ska få heta Liam. orkar inte skriva så mycket just nu men tänkte lägga ut lite bilder, Leo är super stolt=)


BF+3

Ja fortfarande har ingen bebis tittat ut. Har nyss lämnat Leo på dagis så nu ska jag passa på att ligga och vila tills det är dax för hämtning, det kan jag säga är guld värt just nu att få ta det lungt och sova lite extra. Imorgon ska jag till BM och då ska hon få pilla på livmodertappen så kanske bebis tittar ut nångång, hoppas. Jag har bara gått tre dagar över tiden jag lider verkligen med dem som får gå två veckor och bli igångsatt för det är verkligen jobbigt. Får hålla tummarna att det inte händer mig.

BF + 1

Ja en dag över tiden kommer säker gå två veckor över tiden bara för att. Jag göder eller hur det stavas ungen där inne i magen för mycket, alldeles för mycket go saker undra på att den inte vill komma ut. Fast jag känner mig lite rädd att gå över tiden för mycket den ligger därinne och fettar på sig, vill ha en liten lätt bebis att kläma ut ;) Idag har vi inte gjort så mycket varit ut en tur med pulkan måste ju ut lite annars blir man galen.

Dagen D

Är här men ingen bebis vill titta ut!!!!!!!!!!!! känner mig så otroligt less just nu

V.40


RSS 2.0