Dagis

Nu har jag nyss varit och lämnat Leo på dagis fick lov att promenera dit idag men det gick super bra=) blåste lite mycket så jag fick ont i öronen inte så skoj. Nu ska jag planera lite vad jag ska packa till göteborgs resan imorgon, ska bli såå roligt men samtidigt lite jobbigt att jonas ej kan följa med.
Efterkontroll

Ja nu har jag fått den jobbiga efterkontrollen gjord, SKÖNT. Fast det var absolut inte skönt att ligga där fy tusan gjorde cellprovtagning på livmodertappen också, tyckte inte det gjorde sådär super ont kändes mer lite obehagligt. Och så valde jag att sätta in en spiral hormon spiralen kostar 1000kr men det är det värt tycker jag, det kan jag säga gjorde lite ondare och så har jag sådan mens värk nu fy inte roligt. Många procedurer med att föda barn. Först bära barnet i nio månader sedan föda barnet och där är man inte färdig nä då ska moderkakan ut och sedan jobbiga eftervärkar som jag hade ja och sedan kommer då amningen som gör väldigt ont i början och nu måste man gå på efterkontroll och bli klämd på nej fy tusan jaja men man får ju en underbar liten skönhet också=) så allt som allt är det ju såklart värt det tusen gånger om. Men man önskar nog ibland att man var man ändå.

Birsta

Nyss hemkommen från Birsta jag och grabbarna och det kan jag säga är inget jag gör om på LÄNGE själv. Jonas är och hjälper sin mosters man att hämta hem en båt från söderhamn så jag bestämde mig för att åka in på birsta med pojkarna och köpa nya badbrallor till Leo. Men nu är jag helt slut. Leo fick följa med farmor hem en stund och liam somnade nyss så nu är det väldigt lungt och skönt en liten stund=)


Jobbig natt

Inatt har Liam verkligen inte kunnat komma till ro han har bökat runt hela natten och gnällt. Jag tror han hade feber efter sprutorna som han fick igår, han var alldeles kokhet stackarn. Så nu på morgonen känner man inte sig så vidare pigg kan jag då säga. Jonas ligger och sover han får sova en stund till eftersom han jobbade till 12 igår. Sedan måste jag få vila lite är så trött. Idag ska Anna komma hit med barnen så då blir det full fart=) Har även  hur mycket tvätt att tvätta fyy nej nu tror jag lilleman är lite hungrig

Eftermiddag

Förra veckan och denna vecka har jonas jobbat eftermiddag och det börjar verkligen att ta på krafterna, har såå fruktansvärt dåligt samvete för jag har nu igår och idag varit så fruktansvärt irriterad över precis allt. Leo har verkligen en stark vilja och tjatar tills man blir galen (undrar vart han har fått den ifrån) haha. Och denna mat vägran ska den aldrig gå över varje dag är det bråk och grin vid matbordet för att han ska äta överhuvudtaget. Leo skriker grinar får kräkreflexer ja HERREGUD. Om någon har något tips så vore det toppen.

Idag var Liam och fick två sprutor i benen ojojoj så synd om han gillar inte när han grinar så mycket uscha fy. Man börjar nästan gråta en skvätt själv. Men vad min lilla tjockis växer ja inte är det på längden ;) Nu väger han 7860 och är 62,5 lång. Igår blev han tre månader tiden bara rusar förbi. Vi var även på babysång idag tillsammans med Ida och lilla Lova såklart mysigt=) men jag måste erkänna att jag känner mig väldigt töntig när man dansar runt med barnen haha 10 mammor som guppar runt lite roligt=)


RSS 2.0