101031

I går var hela familjen på birsta Jonas skulle shoppa sig ett par nya jeans sedan bar det av till jonas kusiner där han skulle fixa sig till halloween festen som han skulle på. Han skulle vara avatar=) och blev skit cool tog lite bilder under förvandlingen



Idag har vi inte gjort så mycket, hälsat på pappa en sväng och handlat lite.

Nu i veckan är Leo ledig från dagis, han har höstlov så får se vad vi planerar att göra i veckan. kan ju inte sitta hemma och uggla.

Nej har faktiskt ingen ork att skriva något nu så ska titta lite på tv istället

Min lugg

Lite för kort men den växer ju och lite sne men men


Inte mycket

Inte mycket att berätta idag vi har tagit det lugnt gosat med Jonas innan han åkte på jobbet vid tre. På eftermiddagen var Leo och hälsa på sin farmor lite medans jag tod med mig Liam på affären. Och ibland när jag tittar på personer så kan jag rysa till och känna obehag Någon fler som det kan hända hos? eller är det bara jag?. Ja jag kanske är lite konstig, men det känns nästan som att man känner på sig att det där är ingen bra person som man skulle vilja möta i mörkret. Nej usch detta hände när jag stog i kön och så vände jag mig om då stog en kille där och jag rös till och sedan var jag lite små rädd ute i mörkret. Nej fy nu har jag inget annat vättigt att skriva.

Ska putsa fönster imorgon har jag bestämt men nu ska jag läsa en tidning som jag köpte på affären=)


Bite Line

Javisst vart bjuden på Bite line idag av syster=) mums väldigt gott var det. Leo var överlycklig vi åt taco buffe och efter det glass buffe, ja deni=) Nu är jag sååå mätt så jag kan spricka. Leo tycker om sina kusiner väldigt mycket, i bilen så sa han att Nellie och Maja var hans bästis kusiner=) gos unge. Tusen tack Malin det var verkligen super trevligt.

Vi har även varit på baby sång imorse och efter det så var Liam super trött och slocknade i bilen, så jag fick klä av honom sovandes när vi kom hem och lägga han i sängen.

Ja nu tänkte jag svära lite, Jävla grann hund som skäller kl 7 på morgonen så Liam vaknar varje dag. Hunden skäller så fort grannen åkt till jobbet, det hade väll varit ok om det handlade om fem min men hunden håller ju på i timmar=/ är så feg av mig även så jag vågar inte säga åt grannen att hon måste lösa det för jag orkar inte vakna av hund jäveln varje morgon. Hon kan ju för fasen köpa ett sånt där hund halsband så hunden får stötar eller något.

Bilder från dagen


Liam väntar på lunch=)



Sedan busar han lite vid soffan



Och så har vi Leo som älskar glass på bite line


Härlig tisdag


Nu har jag lagt barnen så nu kan jag skriva lite om dagen. Dagen började med stress för att hinna till fotografering på dagis som var halv nio, efter det så åkte jag och Liam hem och sov lite. Sedan åkte vi och hälsade på Ida och Lova för lite fika och bus. Plus en prommis till dagis för att hämta Leo.

Kl tre var vi bjudna hem till Lina och barnen, Papporna jobbar hela eftermiddagen så vi mammor och barn bestämde oss för att träffas och göra varandra sällskap=) mycket trevligt. Vi blev dessutom bjudna på middag, tusen tack. Så eftermiddagen rusade iväg. Vi kom hem vid tjugo över sex så det var bara att börja göra kvällen här hemma. Nästa gång får vi bjuda på middag här hemma=)

Imorgon blir det baby sång mycket roligt tycker Liam och mamma=)

Nu ska jag titta runt lite på panduro blev så pyssel sugen av att vara hos Lina hon har mycket fina saker=)

101025

Dagen idag har gått väldigt sakta vi har inte gjort så mycket. Gjorde gipsavtryck på Liams fötter. Och på eftermiddagen åkte jag och pojkarna och handlade, Jonas jobbar ännu en eftermiddagsvecka=/. Bestämde med Leo att vi skulle baka kärleksmums=) men det var mest jag som bakade han ville gå till farmor, men det var han som la strössel på=).



Jag la Liam i sängen nyss och så gick jag och duschade Leo när jag kom tillbaka STOG han upp i sängen och höll i sig i kanten haha min lilla plutt. Tur att jag sänkt ner sängen.

Imorgon har Leo fotografering på dagis och så får vi se vad lillen och mammsingen hittar på. Nej nu blir det halv åtta hos mig och så ska jag mumsa på lite kaka.

Bvc

Igår var jag en sväng på Bvc med Liam, ville dit av nyfikenhet vill ju veta vad klumpen väger. Och han vägen hela 12,6kg ojojoj stor killen, inte undra på att min rygg snart knäcks. Jag är inte säker men jag tror det var 72cm lång han var, ska kolla upp det. Han har hunnit bli 8 mån nu den 19 herregud vad tiden springer iväg.

Hmm jo igår var jag och pojkarna upp till Jonas moster för att hennes man fyllde 45. Så då var vi där och firade honom. Och det var massor med folk där. Jag och Liam var bara en liten stund för han var så trött, men Leo ville stanna kvar och festa så han fick åka hem med farmor.

Idag har Jonas en mekar dag för att han förstört sin brors bil, suck. Och jag håller på att städa.

Langos

Idag har jag gjort langos, vart helt ok för att vara första gången=)

åt en alldeles nyss så här såg den ut:



Har även haft besök idag av Jonas kusiner=) väldigt trevligt, slapp jag försöka roa de griniga barnen själv. Ni kan komma varje eftermiddag tycker jag ;)

Efter det så var vi iväg på ica maxi och köpte en jacka och täckbyxor till Leo som jag hade sett var bra pris på=) toppen nu slipper pojken frysa

Vi åkte även förbi Jonas jobb och gav honom lite hamburgare, och Leo var super glad att hälsa på pappa på jobbet han fick sitta och hjälpa till lite.




Nej nu måste jag se robinson och så är det en choklad kaka som skriker mitt namn=)

Himlabadet

Nu på förmiddagen har jag och Liam varit på himlabadet med Anna och Line, vi satt i bubbelpoolen och tog det lugnt=) Liam tyckte det var super mysigt. Och så åt vi lite burgare till lunch.

Tänkte på Leo hela tiden jag var där, han älskar ju verkligen att vara där. Nästa gång blir det hans tur. Älskade stor grabben. Men han har säkert haft det roligt på utflykten på dagis. Och snart är det dags att hämta honom.

Tog tyvärr inte med mig mobilen in till vattnet, var rädd att jag skulle tappa den. Men tog två bilder på Liam i omklädningsrummet.


Kvällsbus

Liam busar i soffan innan sovdags



Idag har jag och Liam varit på babysång=) efter det så sov Liam i två timmar, trött liten kille.
Efter Jonas åkt på jobbet åkte jag och pojkarna och handlade lite på ica maxi och sedan for vi till birsta city och käka lite mat på mc donalds hade lovat Leo nuggets och en ballong, men inga ballonger fanns=( men han fick en mamma mu bok i happy mealen. Så läste nyss den för Leo och nu sover båda pojkarna.

Eftersom det är svårt för mig att åka på gymet då jonas jobbar eftermiddag så tänker jag tröst äta lite godis, så det så.

Har varit skit sugen på att testa göra egna langos, så idag köpte jag ingredienser men orkar inte göra dem nu så tänkte nog göra dem imorgon=) spännande!

19/10-10

Leo fick dra Liam i vagnen när vi skulle in på affären en snabbis=)



Liam var bråkig och ville bara sitta i sängen, så jag lämnade honom sittandes och efter en stund hör jag dunk dunk dunk. Liam sitter och guppar sängen i vägen, men nu slutade dunkandet och det tystnade. Så jag smög mig in och hittade Liam sovandes i denna ställning=) haha




Hittade en bild på Jonas som liten, ja man kan ju se vem pojkarna är lik haha!


Hmm

Känner mig så trött och lite less, vet inte vad det blev med mig nu mot eftermiddagen. Orkar inte med något och allt känns jobbigt. Ringde Jonas och skrek nu får fan du vara pappa ledig jag orkar inge mer. Leo var bråkig, mamma ska man då inte lyssna på tycker han. Och så Liam gnäller som vanligt och så ska man bara bära honom HELA tiden, han är ju inte precis den lättaste. Just nu längtar jag såååååååå mycket tills han kan gå. Och så måste man tvätte den jävla tvätten och laga maten. Ja ibland är det bra tufft. Ja nu känner jag att jag fått klaga ur mig lite nu får det va nog.

Nu ska jag berätta positiva saker om dagen. Anna och barnen kom och hälsade på imorse, väldigt roligt att de bestämde sig för att hälsa på oss=) Ida och Lova tittade också förbi, mycket trevligt. Så det var full fart i våran lilla lägenhet, men det gillar vi=)

Efter de åkt hem sov Liam en stund sedan åkte vi till Lina och barnen i söråker, barnen lekte och vi fika gooo fika=)

Tur att man har fina vänner som lyser upp vardagarna.

Syster och Nellie var förbi en sväng, Nellie säljer ur jultidningen så jag köpte en skiva till Leo och en bok med massa olika recept på bröd till mig=)

Sedan så sket jag i att laga den jävla maten och åkte och köpte thai mat istället MUMS!

Det var våran måndag

Grattis Daniel!

Idag fyller min lillebror Daniel 22år så vi kom nyss hem från att ha grattat honom, och så vart vi bjudna på middag av pappa lasagne blev det. Mycket smaskigt.

Idag har vi även haft besök av Leos kompis Evelina och hennes lillasyster Lovisa och mamma Sara såklart=) Leo var tyvärr inte på sitt bästa humör idag=/

Känner mig jäkligt sugen på att hitta på något roligt nästa helg lite mamma ensam tid=) efter denna tuffa helg med barnen själv. Får hoppas det är någon som är lite sugen=)

Lite bilder från dagen



Lördag

Jonas jobbar hela helgen från 7 på morgonen till 8 på kvällen! och det är tufft för oss alla. Imorse då jag inte hade någon idé om vad jag och pojkarna skulle hitta på så skrev min kusin Andreas att han och Lova skulle åka och titta på när Ida hopptränade med hästen sin, så det tyckte jag var en bra idé att följa med på. Leo tycker det är spännande att titta på alla hästarna men mest av allt ville han träffa pippis häst som han säger. Det finns en häst där som ser ut som pippis häst lillagubben. Men tyvärr så var ju inte han där idag=( men han fick se många andra hästar. Han ville rida men det får han göra någon annan gång.

Efter vi tittat färdigt åkte vi på affären och Leo fick välja sitt lördagsgodis, sedan har vi inte gjort så mycket mer. Det har varit väldigt gnälliga barn på eftermiddagen.

Imorgon ska jag på middag hos pappa för Daniel fyller år. Hoppas han har valt något smaskigt =D


Tog en bild på Idas fina häst=)




Hihi

Jag måste ju bjuda på två hyffsat normala bilder på mig själv också Men jag gillar bilden då jag har mini huvud bättre=)



Men jag kan inte hålla mig måste lägga ut en till




Puss och trevlig Fredag





Fredag

Idag tänkte jag att jag och barnen bara skulle vara hemma, för att jag var såå fruktansvärt trött i morse då Leo kom in halv sju. Men vid halv elva tiden så var Leo riktigt rastlös och det var inte roligt, han gjorde saker han inte fick hela tiden. Så jag bestämde mig för att åka till ikea och äta lunch med pojkarna, det var ju lunch dags och köttbullar för 16kr är ju toppen=). Lämnade även Leo på småland, tror jag det heter han är ju tre år nu så han får vara där om han vill=) och det ville han väldigt gärna. Han lekte där en stund medans jag gick runt och tittade inne på ikea i lungn och ro.

Efter ikea åkte vi till affären och handlade lite till fredagsmyset och middagen ikväll. Jonas lagade en riktigt smaskig middag när han kom hem. Fläskfilé, klyftpotatis och så gjorde jag kantarell sås av svampen som jag och pappsen plockat. Mycket gott.

Just nu ville Leo gå till farmor en stund och Jonas åkte och tränade, Liam somnade nu lite tidigt men han var dödstrött. Så nu kan jag sitta och njuta av lugnet en stund.


Leo äter lite glass efter maten

                                

Liam tyckte det var gott med mat=)


Mina grabbar <3

Busig

Ja när det blir tyst för länge inne i Leos rum så kan man ju börja ana att han gör något han inte får. Leo fick tag på en penna och bestämde sig för att måla sin dörr grön! inte så kul. och massa färg på händerna som jag inte får bort.



Lägg märke till Leos naglar det är hans farmors verk.

Nää nu ska jag titta på robinson och vila, har varit på ett tufft Ass and Legs pass pust!

Dagis dags

Såhär snugg var Leo när vi var påväg till dagis!



Lite sne bild, men har ingen anning om hur man vrider den irriterande!!!

Nu har jag satt på en tvättmaskin, Liam sover och jag ska passa på att vila mig lite. Efter det blir det en tripp till birsta med Anna och Line.

Jag har blivit sugen att klippa mig funderar på att klippa lugg igen, trivs super bra i det. Men så jobbigt att fixa den varje dag. Så vi får se.

Hihi




GOD NATT MINA VÄNNER=)

Föräldramöte!

Har nyss kommit hem från föräldra möte på Leos dagis och jag fick höra något väldigt tråkigt buhu. De har inga femåringar på dagis nu så till hösten är det inga barn som lämnar dagis, och med det menas att inga barn kan komma in till hösten. Så Leo och Liam får inte gå tillsammans=( men men det ordnar sig.

För övrigt så är Leo frisk nu=) skönt, så imorgon blir det dagis och utflykts torsdag för Leo.

Idag följde vi med Ida och Lova till tandläkaren, Ida skulle kolla tänderna så vi hängde på kände att vi behövde en liten prommis=). Leo följde med Ida in och kollade läget medans jag satt i väntrumet med Liam och Lova

Ida har tränat Lova bra för så fort jag tog fram kameran så smila hon till sig=) go gumman och så kan hon säga hej=) hon är duktig lilla Lovis. Liam var däremot inte så sugen att vara med på bild han försökte finta mig hela tiden men yes jag fångade honom




Liam har fått en jätte söt liten tandis=) ntog en bild förut då han skrek, om man tittar noga så kan man se att den sticker fram lite därnere


Hängig kille

I går så var vi hos Anna Wille kille och Line och lekte lite. Men Leo var inte sitt rätta jag när vi var där han var lite trött. Så när vi kom hem så la han sig på soffan och vila, kände på honom och då var han alldeles varm=( så vi försökte få honom att dricka något och så fick han lite alvedon.

Liam var även han super trött och gnällig heladagen igår. Båda pojkarna gick och la sig kl 18. Så idag får Leo vara hemma från dagis, han säger att han har ont i halsen men som tur är så ingen feber idag.

Jag var även och tränade lite igår så träningsvärk i hela kroppen har jag=/ mest i ryggen. Men det är bra, min slappa rygg måste tränas ;)

Så idag blir en lugn dag med massa mys


Laxfrossa!

Idag har vi varit i söråker hos jonas moster för att fira jonas två kusiner som fyllt två och tio år. Åt en massa gott fika och hade det trevligt.

Efter så åkte vi till pappa där även syster med familj var och åt massa olika rätter med lax som pappsen fiskat=) mycket gott!

Nu är barnen nattade och så har jag städat upp lite här hemma såå nu sitter jag i soffan och väntar på att ensam mamma söker ska börja=) ska nog ta fram godis skålen som det vart över i sedan igår. Men nu till veckan ska jag träna hårt, har blivit lite av en lat vecka då jonas jobbar eftermiddag. Då kan jag ju inte precis träna.

Imorgon har jag och pojkarna inget planerat hmm vad ska man göra dårå för att få tiden att gå tro? ja någonting får vi hitta på, om det är någon som känner sig frestad att vara med oss=) så hör av er. Annars får ni ha en trevlig söndag.

Lördag

Idag fick jag sovmorgon till halv tio ungefär, och det var riktigt sköönt=)
Vi var upp till pappa en sväng idag och lekte i lekparken där och så letade vi på vinden efter skridskor till Leo men hittade tyvärr inga i hans storlek. Hade tänkt att lära honom åka lite i vinter, läste i tidningen att de hade börjat en skridsko skola för små så det vore ju skoj för Leo. På vinden hittade vi pjäxor till Leo, så i vinter blir det att åka lite längdskidor. Vi hittade mycket smått och gott. Jag provade mina gamla konståknings skridskor, och de kunde jag ju ha=) jippi fast lite trång var de men det kan jag stå ut med. Vi var även ute och spelade lite bandy och Liam han sussade så fint i vagnen.


Fredagsmys=)

Nu har Liam somnat såå nu ska jag och min älskade Leo ha lite fredagsmys=) popcorn, festis och så ser vi på barnpogrääääm som Leo säger ;) Hoppas ni också får en mysig fredagskväll!



Citat från Leo: Oj vad gott magen säger=)

Kyrkis

Nu har jag och Leo nyss kommit hem från kyrkis där vi har träffat William, Line och Anna såklart=) Liam fick stanna hemma och sova med pappsen för han var så trött vid 10 tiden då det öppnade. Vi har lekt sjungit och dansat och mumsat korv och rulltårta=) toppen ställe tycker Leo.

Leo funderar vart nästa bit passar på pusslet



Sedan målade han lite



Wille var busig



Och Line var såå söt som vanligt




Nu får vi får vi se vad vi hittar på resten av dagen=)

Kvällning

Ja nu har jag nyss lagt Liam han var super trött tog två fina bilder på honom i pyamasen=) Bjuder på den fula bilden på mig hahaha men Liam var så söt på den bilden.

            


Och så en bild på Leo som sitter och kvällsfikar såklart=)





Idag har Leo varit på dagis och jag och Liam har inte gjort något bara varit hemma och haft tvättstuga, hade väldigt mycket tvätt. Efter vi hämtat Leo på Dagis så åkte vi hem och fika lite sedan har vi varit ute och lekt. En lugn och skön dag helt enkelt förutom att tvätta då, det var inte så skönt. Eller jo efter allt var färdigt och alla kläder rena=)

En söt bild på Liam när han tog min cola


bullar

Denna måste jag köpa åt Liam


God morgon eller?

Nej ingen god morgon idag inte, känner mig smått halv död. Liam har hållit mig vaken mycket undernatten och bestämde sig för att vakna halv sex, plus att det bara varit gnäll och gnäll. Nej nu får det räcka med klagandet.

Nu sitter pojkarna och leker tillsammans på golvet=) Snart så ska jag packa Leos bamse väska för han ska faktiskt på utflykt idag med dagis. Hoppas det blir lite bättre väder, för just nu regnar det.

Grattis Mamma som fyller år idag! Nej nu leker de inte tillsammans längre nu börjar det bli bråk om leksakerna jaja



Ibland är de goo mot varann


Muffins

Ja som sagt så hade jag lovat Leo att baka muffins=) hihi han var super duktig och de blev inte så vackra men VÄLDIGT goda. Så Leo och jag har mumsat som bara den. Här kommer en bild på muffinsen!



Im back!!

Ja precis! nu ska jag försöka börja blogg igen det är ju såå roligt att kunna se tillbaka vad ´man skrivit, man glömer ju så fort.

Idag har vi varit på babysång som vi är på varje onsdag, Liam älskar det han sitter och lyssnar och tittar på alla de andra barnen. Leo har det lite jobbigt nu och gråter när man lämnar honom på dagis och det har han aldrig gjort förut, så det är inte roligt. Hoppas det går över snart. Han leker super bra med kompisarna på dagis och har en favvo som han nästan jämt är med när jag hämtar honom. Han heter Axel.

Jonas jobbar eftermiddag denna vecka så det känns lite jobbigt, det är på eftermiddagen barna blir trötta och gnäller. Men jag måste säga att Leo är såå duktig, när jag ska lägga Liam så säger jag till Leo att han måste sitta tyst och han är så duktig. Han sitter och väntar och ser på bolli tills jag kommer. Sedan myser vi lite och så är det hans tur att sova. Men han har börjat med "men snälla bara en liten stund till".

Just nu sover Liam men han vaknar nog snart, och då har jag lovat Leo att vi ska baka lite=) det blir choklad muffins=) woho








RSS 2.0