Gott nytt år!

Håller nu på att fixa mig inför kvällen som ska spenderas hos Caroline Jimmy och barnen :) ska bli mycket trevligt! Vi ska äta mycket gott.
Hoppas ni får en jätte trevlig kväll för det ska vi ha :D
Puss

Lite att göra?

SVAR JA

Så jävla arg!

Fy faan fick en räkning på 1700kr idag för flyttstädning! jag tar det från början.
Jag städade den här lägenheten innan vi flyttat in för det sket ju de förra hyres gästerna i att göra jävla apor! och sedan städade jag ur våran gamla SJÄLV båda två. Pratade med hyresvärden till förra lägenheten och det var några ställen jag behövde fixa lite mer så då gjorde jag det och skrubbade ugns gallret det bästa som gick. Men då ringer hyres värden och säger att han som ska flyttat in varit och tittat och tycker inte det var bra nog med gallret och att inte frysen var tillräkligt bra urtorkad. Jag som är så jävla less på städning och allt som har med flyttning att göra säger att va fan oxå jag gjorde det bästa jag kunde, då sa jag då får Jonas göra det jag tänker inte gå tillbaka! Ja och då sa han jamen då ringer jag och pratar med Jonas , ja gör det sa jag och så la vi på. Men inte fan ringde han till Jonas utan ja nu dyker denna räkning ner i brevlådan!
Såå jävla dålig stil vafan säger man inte då om det inte görs skickar jag en räkning? eller, nä han ringde inte ens Jonas som han sa att han skulle göra, jävla kuk huvud.
När vi bodde i mitten lägenheten och skulle flytta upp så flyttade vi ut Astrid och oss själva och flyttstädade på en helg för att de skulle få in nya hyresgäster ja då ställde vi upp och fixade men inte FAN får man tillbaka för det inte.
Jag har så jävla ont i magen nu vi har inte råd att betala denna räkning som ska vara betald 12jan det går inte, Och så ja så är allt mitt fel som vanligt enligt Jonas.

Birsta

Herregud är birsta mitt nya hem eller? haha varit där mkt nu, nu får det räcka. Idag följde jag och barnen med Amanda som skulle titta lite på rean och så åt vi lunch på donken
Leo var inte så sugen att vara med på bild :P
Liam
Jo jag hatar min jävla mobil jävel den är dum köp aldrig denna
Nu ska jag göra mat!

Birsta och kalas

I morse åkte jag och pojkarna på birsta för att handla en present till Jonas mamma som fyller 50år idag :) Efter vi shoppat presenterna blev det så stannade jag till på ikea och så åt vi lunch där
Lite glass efter maten
När vi kom hem var det sovnings dags för Liam och jag och Leo satte oss för att se film, vips så kom Jonas hem från jobbet och vi åkte iväg för att fira Astrid. Fick smörgås tårta där kanoners så slapp man laga mat idag! Det är verkligen toppen det.
Jo nu måste jag ner i vikt faan oxå hatar att vara små tjock måste ut och gå, om nån känner för att ut och gå med mig hör av er för jag måste skaffa promenad kompisar så himla mycket mer motiverande och roligare om man går med något. Ska komma ut på en promenad om dagen iaf.

Julafton 2011

Julaftonsmorgonen började med att barnen fick öppna sina julklappar :)
Leo vart överlycklig efter varje paket han öppnat och skrek åh tack åh tack mamma du är bäst och så fick man en bamse kram :D
Den bästa presenten tyckte Leo var köket med alla till behör han lekte med det igår och hela dagen idag
Sedan efter Liam sovit en stund for vi till Jonas mormor och hämtade massor med paket och vidare till Jonas moster där vi åt julmacka och så kom tomten med paket till barnen :) Leo var övertygad om att det var sara som var tomte haha.
Vidare till pappa där även syster och Olle var, mumsade massa gott på julbordet :)
Liam och Olle leker lite innan maten
Leo tar emot tomten
Liam var rädd och satt hos pappa och tittade
Tomten visar att han fått Leos önskelista
Med lite klubb mutning från tomten ville Liam oxå sitta i hans knä :P
På kvällen i sina fina pyjamasar och Liams favvis hund :) Liams favvis julklappar var denna hund och en damsugare :) så han har sprungit runt och städat åt mig han :) och Leo lagat mat
Tusen tack alla för fina julklappar! :)

Kompis besök

Idag började dagen med promenaden till dagis för att lämna pojkarna, har börjat bli lite till en vana nu :) men nu har de ju lov så ska gå en promenad när Liam ska sova istället, måste ut på en promenad om dagen iallafall.
Nu på eftermiddagen har Caroline och barna varit här en stund och hälsat på, trevligt. Leo och grabbarna spelade musik på datan och vi andra satt och tog det lugnt :)
Nu så är det snart pyjamas dags och kvällsfika som gäller och jag ska ta och fara iväg en sista sväng på birsta med Caroline för ett sista julklapps inköp.

Känsliga Leo

Leo är väldigt känslig på dofter han är den första som känner om det är något som luktar. Så fort Liam bajsat så skriker Leo att vi måste byta blöja på honom och så springer han iväg och håller på att kräkas :P Han kan aldrig gå på toa om det luktar illa då håller han på att kräkas, Jag frågade honom om han bajsat på dagis idag och då sa han jag vill aldrig gå på toa på dagis för det är så himla äckligtn barnen kissar ju överallt på ringen.
Om man försöker smyg ta en godis så känner han lukten av den på engång haha mamma vad är dte som luktar? öppna munnen. Min lilla polis Leo :) Ibland på morgonen innan man hunnit borsta tänderna och om man kommer nära Leo för att säga nått så springer han iväg mamma uscha du luktar gå och borsta tänderna nu! tur man har Leo som håller koll på andedräkten åt en ;)

Död åsna

Likadant idag fast ändå inte igår hade jag Liam i vagnen och Leo på snow racern då vi gick till dagis, men idag satt båda på snow racern och jag spände fast den runt min mage och gick :) guud trodde jag skulle avlida där ett tag :P såå jobbigt var det men vi kom ju fram.
En rolig sak på vägen, det var några pinnar som frusit fast i isen och när Leo fick syn på dem sa han åååååååååå stackars åsnan ojojojojoj stackars stackars stackars åsnan mamma och så satt han så resten av vägen till dagis haha tok unge han trodde verkligen det var en åsna som frusit fast i isen
Så tog en bild på åsnan

Duktig

Idag har jag verkligen varit duktig!! imorse bestämde jag mig för att gå till dagis med pojkarna, Liam i vagnen och Leo fick jag dra i snow racern :) jobbigt som satan men då bränner det bra (fettet alltså). Lämna barn på dagis och så fortsatte jag gå till ica andersson där jag köpte broccoli soppa till lunch och jag kan säga att så fort jag kom in på affären och såg all choklad så började tänket i mitt huvud men nu har jag ju varit duktig så jag kan ju köpa en choklad kaka, NEJ sa lilla ängeln i huvudet. Så jag tvingade mig själv att gå ut med bara min soppa och så fortsatte jag promenaden hem.
Här får ni en bild när vi var ute för nån dag sedan, då får jag dra pojkarna runt runt på denna
Jo sedan då vi kom ut i morse så var det någon jävla snorunge som slagit sönder våran fina snögubbe :( Bbarnen blev jätte ledsen.
Men nu vidare till Lego kungen Leo, han bygger jätte mycket lego nu och duktig är han oxå :)

Våran otroligt snygga snögubbe :)

20111219760 (MMS)

Våran otroligt snygga snögubbe :)


Pip

Mensvärk från h-vete!! det har jag haft idag, just nu önskar jag att jag var kille.
Övrigt så har det varit en mysig dag. Jonas mamma hämtade Leo en stund medans Liam sov och då kom pappa och Anita hit med lite lussebullar :) sedan for vi iväg på kalas till Eline som fyllt två :) fika fika fika och sedan vidare till Jonas kusin Anton som fyllde år och där fika fika fika sen hem äta äta äta och nu har jag landat i soffan där jag fikar fikar fikar igen :/ haha men jag unnar mig det nu när jag har såå ont.
Och så måste jag ut till birsta i veckan för julklappsshopping :/ säkert massa massa massa folk ute då, jag är jämt så jävla sent ute men just nu skyller jag på att det var jobbigt att flytta och packa upp så jag har velat ta det lugnt men nu måste arslet upp igen.

Julgran

Imorse följde Jonas med mats ut i skogen och skulle hugga en fin gran till oss :D så nu har vi klätt den och den är jätte fin!
Synd bara att alla gamla fina julkulor försvann i flytten :( spårlöst borta. Men det där blev ju bra det med :)

Halkigt

Var nyss ute med Liam på en jätte halkig promenad, halkade hit och dit. Men tillslut somnade han. Så nu ligger han ute i vagnen och sover Leo leker med lego och jag ska vila lite på soffan tro ja
Myser i vagnen

Pyssel killar

Leo och Liam hade gjort jätte fina lyktor som de gör varje år på dagis när det är lucia, som de hänger i träd och står på marken. Jätte fint är det!
Och Liam hade målat en fin kotte :)
Så nu står de tända här hemma, lyktan längst till höger gjorde Leo förra lucia
Efter vi hämtat barnen på dagis så åkte vi och storhandla massa nyttig mat för nu är det dags för bantning för mig och Jonas :P fast är inte så noga nu när det är jul och nyår.
Nu på kvällen har vi haft disco och Leos favvis låt är manboy med Erik saade, han ville höra den om och om igen haha. Och så dansade han som en tok och Liam härmar allt Leo gör.
Och så har jag ju klippt dem så nu är de riktigt tjusiga :)

Dagis dags

Idag var det dags för båda barnen att gå på dagis igen, Liam är fortfarande lite snorig men märktes att han saknat alla på dagis han blev jätte glad och sprang runt som en tok då jag lämnade honom :)
Så nu är det bara jag och Jonas hemma, riktigt skönt måste jag säga.
Pojkarna myser i puffen innan dagis
Nu ska jag ta och sätta igång en maskin tvätt och sedan lägga mig i soffan för en liten lur :)

Hosta

Denna förbaskade hosta som biter sig fast i Liam vill ju inte försvinna, den har blivit bättre men håller sig kvar. Hörde Leo hosta lite inatt så ville att han skulle stanna hem och vila idag från dagis så den inte blir värre. Men han har inte hostat något så hoppas den håller sig borta.
När Liam tog sin lur så åkte jag och Leo på birsta jag hade ju fått lite pengar ifrån mormor så var tvungen att åka och titta på lite kläder, det är man ju inte bortskämd med att köpa. Hittade ett par high waste byxor som ska hålla mag fettet på plats :)
Så, här har ni ett alternativ istället för att träna ;)

Lucia

Idag har vi haft en riktigt mysig lucia, först var vi till dagis 8 imorse och titta på våra duktiga små killar som skulle sjunga, Liam satt med tutten i hela tiden men Leo han sjöng han :) duktig kille
Ser ni tomte Liam
och pepparkaks Leo :)
'
Efter sången fikade vi lite och sedan tog vi med oss Liam hem för han har fortfarande lite hosta och Leo fick stanna på dagis och leka. Jonas for iväg och skruvade skoter och jag o Liam åkte på birsta för att handla lite till granen, hittar inte alla jul saker fattar inte vart de tagit vägen så var tvungen att handla lite nya.
Nu på eftermiddagen har Mandy, Agnes och Moa varit här och bakat lussebullar och knäck. Och så fick de stanna på go middag. Här sitter gänget och bakar
Nu har Jonas åkt på skoter kurs och barna har lagt sig så nu blir det lite mys i soffan :)

Det börjar bli jul hos oss också :)

20111204708 (MMS)

Det börjar bli jul hos oss också :)


Litet smakprov från nya lägenheten :) mass...

20111204710 (MMS)

Litet smakprov från nya lägenheten :) massor med ljus ska det va, dröjer ett tag för internet :(


RSS 2.0