ÅH!!

Jag förstår inte detta varför hostar han absolut inget nu på dagen för då!?!? men hela natten då man ville sova, ja jag hoppas det bara var denna natt och det hr slutat helt nu. Ingen hosta nu iaf :) skönt men nu ska jag ju ändå vara vaken

NEEEJ

Fucking jävla hosta och snor är tillbaka!!!!! På Liam jag blir galen kan han aldrig få vara frisk ett tag. Denna natt var inte nådig jag lovar han hosta sig igenom hela natten inte någon paus inte utan host host varje minut och så gnäll på det, lite näsblod och massa snor. Jag har sprängande huvudvärk idag och liam är inte på sitt bästa humör men det förstår man ju han som hostat hela natten har ju inte fått mycket sömn.

Ska snart skjutsa Leo på dagis och sedan ska jag och Liam soooova åh hoppas det iaf. Han hostar ju inte nu när han är vaken inte nää det är när han ligger och somnar in :/ Nej fy kände att jag var tvungen att skriva av mig lite.


Jag vill ha tillbaka min glada friska lilla kille!!


Kramas lite med lilla my i bilen, gamla bilder




ojoj min lilla pojke

Haha

Jag glömde ju lägga in en bild på Liam med sina nya brillor jag köpte till honom :D haha snygging


Tisdag

Idag har vi varit på kyrkis på morgonen me Caroline och Eline och så träffade vi även Sara, Evelina och lilla Lovisa där :)

Lovisa och Evelina


Liam


Eline


Sedan for vi med Caroline och Eline in till birsta och jag shoppade jeans till pojkarna.

Nu på eftermiddagen har jag Caroline och Veronica varit och tränat :) mycket jobbigt phu helt slut, men det är bra :)

Inge mycket skrivande idag för jag ork int, puss hej

Ute mys :)

Idag packade jag in barnen i bilen och åkte till tynderö för att träffa våra fina vänner Anna och barna William och Line. Var så längesedan vi sågs så nu var det verkligen på tiden får inte gå så lång tid igen!

Tog lite bilder såklart vi var ute och lekte och grillide korv.

William cyklade full fart inne


Liam blev lite skraj när han såg katten



Lilla söta Line :)


Pojkarna leker



Nu sitter jag och söker en massa jobb :/ mindre skoj längtar tills jag får ett :)

Helgen

Tänkte visa några bilder som jag tagit.

I torsdags var vi och hämtade mormor på flyget och vi stog och tittade när plandet skulle landa jätte spännande :)



När hon landat åkte vi och handlade och hon bjöd på denna smaskiga middag


På Fredagen var vi och shoppade massa på birsta och så fick jag välja dessa fina skålar som inflyttningspresent


Igår lördag var vi på sibylla och åt lite lunch :)

Liam busig


Leo


Mormor och Leo


Sedan skjutsade jag in mamma till min bror för de skulle gå på stan en stund. Då passade vi på att åka och hälsa på Jonas mormor och där hade hon ett gåband som barnen tyckte var super rolig att gå på :)


Leo


Sedan Lämnade jag och Jonas av barnen hos fam Sidén och åkte till stan för att möta mamma daniel och Erika på Källar krogen.

Erika, bror


Jag och Jonas


Bror, mamma och jag


Och Idag söndag ska vi nog åka och shoppa lite mer fick ju en slant av mamma behöver verkligen nya skor för mina blir man dyngsur i och så ramlar jag hit och dit hela tiden suck.


Besök ifrån Göteborg

Igår kom mamma hit och hälsade på och stannar till söndag. Och skämer bort oss med massa god mat. Vi ska även ut och äta imorgon :) Men då får Liam vara hos Jonas moster och kusiner tror inte det är så lycket att ta med Liam ut på restaurang, Leo däremot har jag inte riktigt bestämt om han får följa med men jag tror det.

Idag har vi varit på birsta vi gick runt och tittade lite och köpte lite smått och gott. Eller rättare sagt mamma köpte saker till oss :) hihi. Träffade även på Ida som var och shoppade själv utan lilla Lova. Hon kände sig lite ensamen så hängde på oss en stund. Min bror med flickvän kom oxå och då var det dags för lunch.

Vi har inte gjort så mycket mer, elle jo jag har rensat i mina valv nu är det riktigt snyggt och fint :) woho. Jonas och jag åkte på Ikea en snabbis och köpte en massa trådbackar så nu har vi massor med förvaring. super bra!

Jo de ringde från komunen idag oxå och berättade att Liam fått dagis plats på mariedals dagis, sotaren. Ja hon frågade om jag ville ha platsen ja sa jag jag har ju inget val precis. Hoppas hoppas på sommarjobb men om det skulle va så att jag inte fick nått så kan han ju vara hemma med mig. Men jag SKA ha jobb!!

Onsdag

Idag har vi varit på drakborgen med våra kompisar :) Caroline, Eline och Veronica, Annie och Ulrika, Juni :)




Eline



Annie



Liam busig



Gungeligung


Juni



Och efter Carolien hämtat pojkarna på dagis km de förbi för att hålla mig och barnen lite sällskap eftersom Jonas jobba :) Mycket trevligt. Leo och Liam var inte på sitt bästa humör men men.

Måndag

Idag har vi fixat ocg grejat lite hemma och så var jag till tandläkaren med Liam, han tyckte det var super kul att sitta i tandläkarstolen och borsta tänderna lite med tandborsten han fick :) gott tecken. När jag var liten var jag livrädd för tandläkaren jag vägrade öppna munnen så tillslut fick de söva mig för att laga fyra hörntänder jag hade hål i. Och så fick mamma och pappa muta mig med en kanin haha. Så jag fick min kanin Bosse hette han


Så här såg han ut fast mycket mycket fetare :)


På eftermiddagen när pappa Jonas åkt till affären åkte pojkarna och jag och handlande på Maxi. Sedan ringde jag faster Moa som var ensamen hemma och frågade om hon ville ha lite sällskap :) och det ville hon. Hon hade till och med dukat fram lite fika när vi kom :) gullis!



Liam var busig och sprang runt


Och så lekte Leo en stund på Moas rum


Nu har vi busat massor och Liam somna som en stock, Leo sitter och fikar lite kvällsfika sedan dags för sängen. Då ska jag slappa i soffan SKÖNT!! :)

Ute dag :)

Idag åkte vi till Caroline med familj för en ute dag :) vi lekte lite ute medans papporna fixade med bilen, sedan tog jag och Caroline alla barnen i pulkorna och gick en sväng :) men jobbigt vare.



Ja nu kommer naken chocken hahah närå jag och Liam badade nu på kvällen och vi låg såhär och myste i 20 min Liam tyckte det var sååå härligt



Nu har jag lagt Liam och Leo är hos grannflickan och leker lite :)

Birsta

Jag och Caroline gjorde birsta med de två små barna på morgonen :) Jag hade ju lite presentkort att spendera. Det blev lite saker från buketten så jag kunde göra denna fina



Står och ser jätte tjusig ut på köksbordet :)

Eline fick super coooola briller ;)



Liam ville oxå testa


Kom nyss hem från lite träning med Veronica så nu har jag duschat städat lagt barn såå nu blire vila på soffan och fixa mig en semla ;) mums

Kvällsbadar

Liam badar och slänger sig överallt och hamnar under vatten hela tiden token



doppa ansiktet



Idag har vi varit hos Veronica och Annie och fikat massa goo fika :) mums alltid lika trevligt!!

Sedan har jag nästan tvättat hela dagen och busat med barna.

Ja det var våran dag


Dag 12

Jag gör det lätt för mig

En bild på ett ställe jag vart på

Och imorse så var jag på kyrkis med barna och där träffade vi även Caroline och barna och Ulrika med Juni :) Vi mumsade semlor och lekte

Man fick även klä ut sig :) men Leo ville inte

Men Vince var jätte söt fladermus? haha


Levis var indian


Barna leker


Liam vill åka


Eline var jätte tjusig idag


Leo fixade i köket hela tiden

Dag 11

Någonting jag oroar mig för

Ja jag oroar mig ständigt för nya saker just nu är det väl ekonomin som tynger mest, att Jonas inte har fast jobb utan blir bara inringd ibland och att jag får såå lite föräldrapenning. Jag oroar mig för att jag inte ska få sommarjobb. Jag vill ha jobb och börja dra in pengar till familjen.

Jag oroar mig ständigt över alla hemskheter som skulle kunna hända barnen uscha vill inte tänka på alla hemskheter det händer barn ute i världen.

Nej det finns mycket man oroar sig för som man inte vill tänka mer på nu

Söndag

I morse fick jag ett sms av Caroline som undrade om jag skulle med på birsta det skulle inhandlas en mössa till Eline och det ville jag ju. Tog med mig Liam Leo ville inte följa så han blev hemma med pappsen.

När det var lunch dags gick vi över till Ikea och skulle köpa lite köttbullar :)

Jag satt och väntade vid bordet med alla barnen medans Caroline köpte maten

Levis och Vince


Eline och Liam


Efter maten fick barnen en glass=)

Mumsigt



Liam kladdade lite med sin glass


Och smakade lite på den :)


Och när jag kom hem hittade jag Leo tittandes på film i soffan


Senare ska vi till pappa på middag nu ska vi vila en stund

Dag 10

En bild på mig, och vad jag hade på mig idag

Ja tyvärr så får ni bara se vad jag hade på mig inte min fula fejja idag


Dag 9

Bild på mig och min bästa vän

Och jag kan säga såhär jag har ingen bästa vän utan många underbara vänner :)

Jag har mina vänner som jag saknar väldigt mycket för tyvärr så träffas vi inte så ofta nu mera.



Och så har jag mina barndomsvänner som jag var med jämt när vi var små och gick på lågstadiet men som jag kom ifrån lite under högstadiet/gymnasiet men nu har vi hittat varann igen :)




Och så har jag mina ny hittade underbara vänner :)



Dag 8

Vad jag skulle göra om jag fick en miljon

Ja tråkigt men jag skulle betala av alla skulder som,vi har, såsom CSN och billån och så skulle jag vilja köpa hus :D Nu längtar vi på att få köpa hus och komma ut från denna lägenhets cell!!

Dag 7

En dålig vana jag önskar jag inte hade

Och det kan jag säga är detta kvälls ätande av alla sorts gotta som jag äter. Fy tusan

Och så är det mitt lite smått städberoende känner att jag inte kan slappna av om jag inte städat och gjort det snyggt när pojkarna lagt sig.

Lilla lilla Olle :D

Idag gick jag faktiskt till dagis woho kände mig riktigt duktig men svettig som fan. Så här såg det ut

Leo tyckte det var super kul att stå på brädan så när jag åkte för att hämta honom vid två svå vart han jätte arg när han måste åka bilen hem



När Leo kom hem från dagis packade jag in oss i bilen och åkte på birsta för att köpa en lite present till min systers lilla son Olle som föddes i tisdags. Sedan så for vi dit för att snusa bebis en stund.

Sover gott hos moster



Puss munnen



Leo ville hålla sin lilla kusin hela tiden


Liten liten fot älskar att pussa på bebis fötter


När vi gick till bilen skulle Liam gå själv, söttpropp



Helt slut

Fullt upp idag, vid halv elva fick vi besök av Ida och Lova fikade och busade lite. Barna fick lite lunch sedan for vi bort till Ida, Barna somna i bilen direkt så vi la dem i vagnarna och gick ut på en timme lång promenad :) känner mig super trött i benen nu. Gick också förbi Leos dagis och hämtade honom.

Liam sover sött


Lova sover sött :)


När vi kommit hem såg vi till att pappa åkte iväg till jobbet i tid och sedan packade vi in oss i bilen och for bort till Caroline för att leka lite och få stanna på middag mumsig lax :D Tack så mycket!! super snällt, och skönt att inte behöva vara ensam hela eftermiddagen. Så glad att jag funnit en såå snäll vän!

Lite bilder ifrån kvällen

Liam och Vince, Leo i bakgrunden


Vince busar med spindeln


Alla barnen, haha caroline kolla in zombi Elins ögon


Levis red på hästen




Nu sover Liam och jag ska nu göra Leo redo för sängen och sedan ska jag lägga mig och vila i soffan

Kyrkis

Idag efter att jag lämnat Leo på dagis åkte jag och hämtade Caroline och Eline och så for vi ner på kyrkis, inte mycket folk alls. Lite sångstund, fikastund och lek :)

Tog lite bilder

Caroline visar Liam hur man gör



Eline försöker ta sig upp


Liam gillade att åka :)



Nu på eftermiddagen skjutsa jag Leo till pappa en stund där han fick äta lite mat och mysa med morfar :) medans jag tog med mig Liam och åkte till Caroline för en svettig promenad :) vi var ute och gick i en timme :) mycket bra gjort! men jag blev riktigt trött där på slutet.

Nu har jag nyss badat och lagt barnen så nu ska jag lägga mig och slappa på soffan

tjingeling

Dag 6

Typ av killar jag faller för


Ja och det är ju som min Jonas ser ut ;) snyggaste killen ever!! haha




Jag och älsklingen hahaha skit ful bild på mig men den bjuder jag på!


RSS 2.0