Bio mys

Igår var jag på bio med Mandy och Agnes och såg
Den var jätte bra :)
Efter filmen så satt vi på donken och pratade flera timmar :) riktig mys kväll!
Idag har jag poppat musik och packat massor, tagit ner gardinerna så nu ekar det tomt här, snart blir det flytt :)
På em så kom Mandy förbi och åt mat med oss och hjälpte oss roa monster barna som de var idag, Liam gnällde och gnällde allt var fel och Leo vägra äta och spillde saft över hela golvet :/ Mandy var så duktig och städade lite här och där åt mig :) haha tack sötis. Jag uppskattar verkligen att ku kommer och roar oss!!
Nu ska jag titta på drömmen om ett barn på play! trevlig kväll!

Tisdag

Idag när barna var på dagis så var jag till pappa för att skriva ut lite papper och så sedan till arbetsförmedlingen för att hämta lite papper och grejer :) Super trevlig tjej som tog emot mig idag hon till och med sökte fram ett passande jobb som hon ville att jag skulle ringa för hon trodde det skulle vara nått för mig :) jätte kul när man får sån bra hjälp.
Kom hem och packade lite mer och tog mig en lur på soffan innan hämtning av vild och vildare :P När vi kom hem fikade vi lite och sedan hade vi disco tills pappsen kom hem haha så nu somnar de nog gott när vi lägger dem. Liam ligger redan han var så trött han men Leo ska fika lite kvällsfika.
Imorgon väntar en spännande dag
pusspuss

Inga sura miner

Nope inga sura miner här elle för vi har varit och köpt en tvättmaskin :D gud så skönt det kommer bli att slippa gå så långt till tvättstugan nu när vi ska flytta. Och så tjurades Jonas med att han skulle köpa ett surround system så det gjorde han.
Jag har även städat och packat lite här hemma då hittade jag en gammal tomte dress som Leo hade då han var bebis, Liam tog på sig tomte luvan och har haft på sig den hela dagen haha tok unge. Till och med då vi skulle till elgiganten så skulle han ha på den :P
Toge en bild när han satt och väntade på lunch den satt jätte tajt på honom
Leo blev sur att jag bara tog kort på Liam så han ville såklart oxå vara med på ett i sin pyjamas som han vägrar att ta av sig har jag sagt att det är härligt med barn?! :P

!!!!!!!!!!

Åh jag sitter typ och irriterar mig bara haha så blir det när man sitter hemma hela dagarna :/ måste ut SNART alltså innan jag blir en bitter sur käring. Just nu stör jag mig på en sak som vissa gör på fejjan så himla TÖNTIGT alltså åh gud vad jag är irriterad haha. Man ska skriva på fejjan så alla ser och oj så bra det verkar men i självla verket så är det inte så. Men men låt de hålla på då, nu ska jag försöka att inte störa mig på onödiga saker utan ja söka lite jobb kanske :/ håll tummarna för mig.
Liam har varit så hostig i helgen och fått tillbaka slemet i halsen så att han kräks ibland då han hostar :( Igår natt så fick vi ingen sömn här hemma han hostade HELA natten så himla jobbigt för honom. Inatt så hade det blivit lite bättre men vi var vaken väldigt mycket. Så jag hoppas den dumma hostan börjar att släppa.
Denna vecka måste jag även sätta igång med packningen för vi flyttar ju snart :) kul kul

Buuuuuuu

Igår så ville Jonas fixa till Pumpan som vi köpt och Leo tyckte det skulle bli jätte roligt
Leo tog kniven och trodde överlyckligt att det var den han skulle få skära med :P haha men såklart inte
Tittar när pappa ritar hur han ska skära
Cooolingen
Och såhär blev den
Efter det for vi till Ikea och fikade lite
Det var gårdagen :)
Idag kom Veronica och Annie förbi för lite fika och prat :)
Liam tyckte Annies tröja var så fin :)
Eftersom vi har möblerat om här hemma så blev det mörk på ett ställe där vi var utan lampa så Veronica sa att hon hade en som vi kunde få :) så efter Liam sovit åkte vi till barnenshus för att handla lite smått och gott och sedan for vi hem till veronica med familj och hälsade på en sväng :) och fick lampan, tack tack :)
Nu börjar klockan närma sig pyjamas dax och kvällsfika så hejsvejs sålänge!

November mys :)

På förmiddagen gick vi ut i det härliga soliga vädret som var idag :) pojkarna la sig på gräset och solade :)
Liam
Leo tyckte det var riktigt skönt <3
Liam ledsnade efter en stund och ville brottas istället :P
Mina Älsklingar
Igår var en riktig städ dag inne och i bilen :) man får så mycket bra gjort nu när Jonas har fri vecka och är hemma med oss :D det är riktigt skönt.
Vi flyttade bak Liam i bilen för att han sparkar mig då jag kör hela tiden :( inte bra men han tyckte det var jätte roligt att få sitta bak med Leo :)
Och så tvättade vi bilen skinande ren :) får vi se hur länge det varar ;)
Efter myset ute idag så har vi möblerat om här hemma :) blev mycket bra, får ta bilder någon annan dag. Jo också har jag målat farfars gamla köksbord som jag fått så nu är det vitt och fint och vi har äntligen bytt ut det rangliga som vi hade :)
Målade soff bordet en sväng oxå var så himla slitet. Har kommit in i ett riktigt fixar humör :) det gillar ja!

RSS 2.0