Tatuering

När Jonas åkt iväg på jobbet så ringde han och sa att han glömt en grej som han behövde och jag skulle ändå åka och handla så han fråga om jag kunde svänga förbi, så jag ropade på barnen och sa att de skulle komma och klä på sig då kom Leo såhär
Han hade tatuerat svarta ögonbryn sa han :/ skit onge ska hålla på och rita på sig själv.
Köpte vitt nagelack på affären hiss eller diss? tummen upp eller tummen ner?
För någon månad sedan var jag på boom och köpte en ny fin flecce filt åt mig en blå med stjärnor :) jag älskar ju stjärnor så kunde inte motstå och Jonas har älskat den filten oxå så jag var igår och köpte en sån till honom fast en röd :) så mysiga
Nu ska jag mysa ner mig i soffan :)

Dåligt humör

Just nu känner jag mig väldigt ledsen men kan inte riktigt sätta fingret på varför har bara lust att sova bort dagen och grina en skvätt :P töntigt men så är det faktiskt. Men jag tror mest att jag känner mig ensamen nu när Jonas jobbar em så tråkigt. Men så känner jag alltid första dagen på veckan när han jobbar em sedan vänjer man sig och då blir det jobbigt då han är hemma så mkt haha.
Jag är en väldig period människa ibland så gillar jag att om vi tar ex att allt ska vara vitt jag vill ha vitt överallt hemma som jag nyligen ville men nu inser jag att jag tycker så mycket om färgglada saker och färg gör mig glad skulle nog aldrig kunna ha ett hel vitt hem, så jag gick och köpte ett väldigt färgglatt tyg och sydde kuddar och fixa kökssoffan i köket och sydde duk till vardagsrummet :) i like jag vill ha lite blandat.
Men jag vet att om 1mån eller kanske om ett år kommer det att ändras då är det en annan stil jag vill köra på, men det är ok kul att förnya sig men man önskar ju att man hade ekonomin till det :P

Ja nu har jag skrivit av mig lite av mina tankar som jag satt och tänkte på

Party

Igår var det party hemma hos oss, här kommer lite bilder som jag knäppte :)
Amanda hade sminkat mig jätte fin som vanligt :)
Amanda
Veronica, Jimmy, Amanda, Caroline, Viktoria och Basti
Hellzi, Eldin, Nykan, Andreas och Jonas
Caroline
Daniel och Basti
Jonas, Eldin, Nykan, Andreas, Jimmy, och Robbin
Folk
Anna, Tessan och Jesper
Tessan ,Jesper och Johan
Veronica
Viktoria
Här sminkas det för fullt Amanda och Tilda
Jens och Niklas
On the dance floor haha
Daniel, Johan och Fredrik
Bashkim och jojo
Knäpper kort på varandra :P
Jätte trevlig kväll tack alla som ville komma :)
Tror jag lyckas få med alla på bild :)

sms inlägg

Jag har skickat några bilder genom mobilen men det kommer ju aldrig upp :( hoppas det kommer snart så ni får se vad cool jag Var på skotern idag haha

Riktigt rolig dag

Hej alla kom nyss in har varit på min kvällspromenad med Amanda och jag är sjukt trött nu och int i huvudet skulle kunna somna direkt.

I morse bakade vi in oss i bilen och åkte till himla badet och badade i några timmar och det var super kul barnen var ju såå glada :)
Efter det så åkte vi hem och vilade en stund sedan iväg till Birsta Jonas måste kolla på lite nya jeans
Ja så jag har inte varit hemma så mycket idag så nu ska jag bara ligga och slappa och titta på mästerkockarna
Trevlig kväll

Amanda ville oxå ta bild med världens läng...

2012-01-20_17_46 (MMS)

Amanda ville oxå ta bild med världens längsta strips? haha


SMS-inlägg

2012-01-20_17_45 (MMS)


Tlööött

Satans vad trött jag är nu. Dagen började med att jag klev upp kläde på mig och gick upp till pappa för att hinna ta emot sotaren. Åt lite frukost där sedan gick jag hem igen en allt som allt två timmar lång prommis :) jäklar vad skönt det kändes efteråt men blev ju helt slut.
Liam vägra sova idag så han och jag var hemma medans Jonas och Leo åkte och handlade lite och när de kom hem skjutsade jag upp dem till Farmor och fastrarna så de fick busa av sig lite och jag och Jonas låg däckade på soffan :P hämta barn äta middag och så packade jag in oss i bilen igen för att åka upp till pappa och titta om Anita hade nå fina gardiner att låna mig till sovrummet, har ju julgardinerna där fortfarande. Och så fick vi lite fika.
Hem och duscha barn och la dem nyss i sina sängar, hoppas de somnar fort så jag får det lugnt och skönt :)

I want!

Sitter i min ensamhet och funderar på vad man ska ha på sig på lördag och såg detta
Syntes kanske inte så bra men ni får titta noga :P
Resten av dagen idag har spenderats så här, Tessan kom förbi :) skit roligt att hon hälsade på var allt för längesedan. Sedan blev det middag och efter det kom Amanda för vi skulle ut och gå men hann bara komma en lite bit så började hennes skavsår krångla :( så vi fick vända.
Så gjorde mig en smoothie och tittar nu runt lite på datan.
Smoothien gör jag på kvarg typ som yoghurt men mycket mycket bättre och frysta bär och liten skvätt vatten så mixar jag detta :)

Bus på drakis

Idag har vi på förmiddagen varit och busat på drakis men Veronica och Annie :) mycket roligt var såå längesedan vi var där och barnen hade super roligt.
Lite bilder då
Liam
Full fart upp i borgen
Skjuta lite
Kul

10 år!

Herregud idag har jag och Jonas varit tillsammans i 10 år!! :D det har vi verkligen gjort bra :) Jag mins det som igår när vi gick på högstadiet och Jonas var på mig hihi. Han vågade inte fråga mig själv men när jag kom ner till uppehållsrummet på skolan så sa han har du fått mitt sms? öh nää har inte tittat sa jag men kan du inte säga vad du skrev då? nej du får gå och titta haha. Så jag gick och tittade och det stod får jag följa med dig hem idag?
Jonas har jobbat idag så Leo har varit en stund hos morfar och jag har sytt och fixat nytt till kökssoffan och så räkte tyget till en duk till vardagsrumsbordet :)
Nu kommer Jonas snart hem från jobbet och då ska vi mysa och äta lite gott :)
Ha en trevlig kväll

Smoothie

Nu på kvällen dricker jag en nyttig smoothie istället för nått gotta :) riktigt god faktiskt och mättande

Delar av mig

Försökte knäppa en bild på mig själv men lyckas nästan inte få med hela mig haha så här har ni delar av mig :)
Haha bättre lycka nästa gång ;)

Annie 2 år :)

Grattis till Annie som fyller två år idag :) och vi har varit där på kalas, så jag tänkte bjuda på lite bilder från kalaset
Annie gungar på sin fina gunghäst? Liam vill oxå testa
Mammor och barn leker :)
Lova i sin fina pippi tröja
Liam spelar lite gitarr
Vince och Levis :)
Eline
Juni och pontus i bakrunden
Lova är doktor
Finaste Veronica och Annie :)
Måste visa en bild från i veckan då Liam stod och väntade på att pappa skulle komma hem :) så gullig
Haft en riktigt trevlig dag :)

Min nya frilla :)

Blev jätte nöjd :)

Somna om

God morgon eller not har sån fruktansvärd mensvärk just nu att jag bara skulle vilja dra täcket över huvudet och somna om och sova hela dagen, men det kan man ju inte. Har tagit två alvedon nu så hoppas det ger med sig ett tag.
Men jag har nått skojsigt att se fram emot idag :) jag ska ju klippa mig och har suttit länge och tittat på olika frisyrer. men här är två snygga frisyrer som jag absolut skulle vilja ha

Trötter

Igår var jag och Fredrik som jag berättade ute på en kvällspromenad, vi var ute och gick i 1tim och 45min han är verkligen toppen att prata med vad man ska äta och sånt när man vill gå ner i vikt. Idag efter jag lämnat barnen på dagis gick jag samma runda som vi gick igår, blev helt jäkla slut efter och har känt mig döds trött hela dagen. Kanske inte är så konstigt då jag aldrig rör mig i onödan annars :P men nu jäklar. Men jag ska fan inte ge upp tänker ta mig ut varje dag.
Imorgon ska jag klippa mig :D åh gud ska fan klippa mig kort som jag har velat jätte jätte länge men kostar ju så jäkla mycket att gå till frissan :/ men nu ska det äntligen bli dax. Spännande får se hur det blir.

Väntar

Just nu sitter jag med en kopp kaffe och väntar på Jonas kompis Fredrik som ska komma hit han ska nämligen ut och gå med mig :) vågar ju inte gå själv i mörkret och jag vill väldigt gärna ut på kvällspromenader så det är tur han vill göra mig sällskap :)

Myyys morgon

Jag har nu lämnat pojkarna på dagis och myser med en kopp te och mina nybakta mackor :) mums

Scones

Nu har jag bakat jätte lätta och snabba scones till kvällsfika
Mumsigt med lite apelsinmarmelad och te till :)
Rabarber grädde :) mums som jag fick av Veronica

Fullt upp

Dagen började med att jag åkte och lämnade Liam på dagis, Leo fick vara hemma för han skulle till vårdcentralen kvart över tio. Så efter ha lämnat av Liam åt jag och Leo frukost och sedan åkte vi till vc där man fick sitta och vänta en evighet tycker jag men tillslut fick Leo komma in och ta blod provet de stack honom i armen för att ta två rör med blod :/ han skrek som en stucken gris men sat iallafall still puh svettigt. Han var där och tog prover för att utreda om han är allergisk mot ex mjölk eller mjöl för han har varit så himla dålig i magen länge nu.
Så efter det fick han såklart tuggumi och en liten godis påse :)
Leo mumsar
Var även förbi arebetsförmedlingen och fixade lite grejer idag.
Efter vi hämtat Liam på dagis åkte vi iväg för att åka lite skridskor Leo var som bambi på hal is men det tog sig lite efter en timme av skrik och grin gud. Alltså jag har fasen inget tålamod att lära honom något då han skriker och grinar precis hela tiden men jag ville inte ge upp för det var precis likadant när han skulle lära sig att cykla och när han lärt sig så älskar han ju verkligen att cykla, och jag tror det kommer bli lika med skridskorna.
Tog en bild när vi kommit hem för var ingen idé att ta kort på en skrikande Leo på isen.
Leo ville inte titta på mig
När vi kommit in kom Tindra och Ture ner en sväng, grabbarna låg i Leos säng och tittade på film
Och Tindra satt vid datorn
Jag satte igång med maten och slängde ihop lite kyckling och grejer mums vart riktigt gott
Efter maten kom Amanda det var tänkt att vi skulle ut på en lång promenad men vi kom bara en liten bit sedan gick hennes skavsårsplåster upp så vi var tvungen att vända stackarn
Sötis Liam nu innan pyjamasdags

Bilder

Eftersom jag har en bra kamera nu hihi så kommer ni få se massor med bilder för jag älskar att knäppa med den :) Och Leo älskar att vara med på bild perfekt!
Myspys på kvällen :) varje kväll tänder jag ljus så himla mysigt
Fisen myser
Leo
Puss
Måste visa denna bild för Leo var så söt men liam ser rolig ut haha
Leo bygger högt
Liam förvånade mig vid middagen då han började äta massor med tomater :)
Vi hade en middagsgäst idag :)
Oj vilken snygging vi har här då ;)
Liam älskar verkligen sin tröja med bulldogs som även jag älskar :) vilken tur. Om han får välja är det denna han tar på sig
Efter middagen städade vi och sedan tog jag och Mandy en kvällspromenad :)

Tusen tack :)

I fredags blidde jag 25år här kan jag gärna stanna ;) Så haft besök hela helgen av alla söta som ville gratta mig :) Så fick ihop pengar till en systemkamera :D så himla lycklig just nu. Jag var på mediamarket och tittade en sväng förut medans pojkarna åkte med Jonas upp till Sara och Mats för att åka lite skoter. Och hittade min lilla älskling Canon EOS 1100D :D Tusen tack till alla inblandande :)
Måste visa några bilder jag knäppte :)
En lycklig Leo som åkt skoter med pappsen
Jonas och Liam myser
Leo <3
Älskar att knäppa massor med bilder med denna kamera :) Nu måste jag bara lära mig den :)

Liam busig

20111230886 (MMS)

Liam busig


Blogga?

Jag har inte orkat blogga de senaste dagarna för jag har varit sjuk :( feber och jätte ont i halsen, men nu är jag bättre :) lite små hes bara.
Vad har vi gjort i veckan då? inget speciellt varit hemma och tagit det lugnt eftersom både jag och Jonas varit lite dålig. Men igår när vi vakna och det hade kommit massor med snö vart vi alla jätte glad och gick ut och åkte pulka och sedan for vi upp till Sara och Mats för Jonas ville fixa med skotern så vi kunde ta oss en sväng. Men det gick inte som planerat han fick inte riktigt till den så han får fixa någon annan dag, men Anton var så snäll och tog med pojkarna på en sväng på deras skoter :) så fort Anton stannade med skotern stor tjöt Liam och Anton trodde han var rädd så han kom med honom till mig men när Liam lugnat ner sig skrek han neeej neeej åka åka haha.
Efter det åkte vi hem och fixa lunch och så åkte Jonas iväg på möte sedan blidde det lite thai mat till middag :) gott! och sedan iväg till Jonas mosters man Örjan som fyllde år. Så vi var hemma igen vid åtta tiden och då fick barnen gå och sova på engång.
Idag väntar vi besök från Annie med familj :) mycket roligt

RSS 2.0