NattJobb

Hejsan inatt jobbade jag hela natten och har sovit och vilat i stort sett hela dagen idag, känns skönt att det inte varit finväder hehe ;) Men nu kan finvädret få komma för nu är jag ledig i två dagar :) Får vi se vad vi hittar på. Jag har inte så mycket att skriva just nu, men nu vet ni vad jag haft för mig :) Jag la Liam nyss och åh så underbart när man hör hans lilla röst på kvällarna som säger god natt älskar dig :) KÄRLEK!
Nu ska jag gå och fixa lite svampstuvning som jag och jonte ska mumsa på rostade mackor senare, MUMS

Underbardag

Ja det har det verkligen varit så himla fint väder :) imorse ringde Mats och fråga om vi skulle med på en båttur och det ville vi ju såklart :) så vi oackade in oss i bilen och for för att handla picknik på affärn sedan vidare till söråkers båthamn :)
Grabbarna tyckte det var så roligt :)
Vi åkte till en ö där vi stannade hela dagen och sola och bada :) underbart!
Sälen Liam hihi
Käkar lite godis i båten :)
Vi var hemma vid sju tiden :) riktig båt och strand dag, nu ligger jag ganska utslagen på soffan haha. Hoppas på flera dagar som denna

Gatufesten 2012

Ja det blev inge bloggande igår för vi var på gatufesten och när vi kom hem var jag helt slut ;) Men oj såå roligt pojkarna tyckte att det var :) Jag tror Leo skratta under hela tiden vi var där haha sitt härliga bubblande skratt. Så här kommer några bilder då pojkarna åkte karusell med min bror :)
Ja bra att kiddzen hade det bra :)

Imorse så byggde Leo med sina kapla klossar och jag måste säga han är bra duktig och påhittig min Leo :)
Lite suddig bild.
Ett garage var det :)
Det var ju såå otroligt härligt väder idag så vi packade med oss massa gosaker och for bort till smacken :) Pojkarna tyckte det var så spännande att gå på hängbroarna. Det var jätte härligt i vattnet och pojkarna badade nästan hela tiden vi var där (och vi var där i 3tim) haha lite pausande för fikat :)
Leo
Liam
Stekarn ;)
Sedan for vi hem och grilla :) och var ute tills det var dags för pojkarna att hoppa isäng :) de båda somna på två sekunder tro ja :P En riktigt härlig dag!!

Härlig dag!

Åh vill ha sol hela sommaren och så skulle jag vilja slippa jobba oxå :P men det gör jag ju inte. Idag har vi varit på stranden, men tillslut blev det för mycket moln så vi åkte ut till Jonas stuga där det var massor med folk :)
Leo
Tar på sig arm puffar
I stugan tog pojkarna på sig Antons hjälmar och ville ut och åka lite på moppen haha :)
Sedan så vägra Liam ta av sig hjälmen så han hade på sig den ett bra tag :P Vi gick en sväng och plocka smultron :)
Nu sitter jag och äter
Har fått craving efter detta haha gillade inte ens oliver innan jag blev gravid :P ja man kan verkligen få konstiga cravings ibland ;)

Härmapa

Har länge velat byta design på bloggen men kom aldrig till skott så jag slutade blogga haha men nu tänkte jag göra ett nytt försök med detta just för att det är såå roligt att kunna gå tillbaka i bloggen och läsa igen :)
Tittade runt på blogg.se och provade olika gratis designer men finns fan ingen bra den enda som var helt ok var denna design får fixa nån ny sen. Men så har ju Caroline denna design nu oxå, så jag kände mig lite som en härmapa men det får du leva med Carro ;) hihi.

RSS 2.0