Ny dag

Men hej bloggen nu var dte ett tag sedan :P Nu ska jag berätta att igår tog jag med mig Leo och Amanda och for på birsta för lite nytt smink shopping :) väldigt behövligt och så slutade det med att jag köpte med mig hårfärg hem, måste ju fräscha till mig nu när jag ska åka på en galen helg i sthlm nu till helgen :D haha fy fan vad kul det ska bli. Amanda fick följa med hem och hjälpa mig så det blir bra :) blev jätte nöjd ni ska få se bild såklart.
Först en bild på busisarna på mc donalds
Och så en före ful och tråkig Jessica usch
Och en fräschare Jessica :) mycket bättre haha

Jobbar helg

Jonas har haft sin jobbar helg i helgen så jag och grabbarna har fått klara oss själva :) det har ju gått hur bra som helst. Nästa helg är det min super sköna sthlms helg wiihoo bara ha dte hur kul som helst utan barn :D
Hela veckan har jag jobbat på tallnäs dagis :) mycket roligt tycker jag, älskar ju barn och så himla skönt att få komma ut och jobba :) blir en mycket gladare Jessica då :)
Det går hur bra som helst med Liam på dagis kunde inte vara mer nöjd :)
Har inte så mycket jag har lust att skiva nu, men lovar jag ska komma igång med bloggandet i veckan ;)

Dagis dags

Imorse var det dags för dagis igen :) så efter jag lämnat pojkarna på dagis åkte jag hem och sökte lite jobb och en praktikplats så får vi se om jag har nån tur.
Efter det så prata jag med Veronica och hon fråga om jag ville komma på lite fika och det vill jag såklart :) fick kaffe och go bulla :) Blir så förvånad att Annie kan sitta och titta på film så bra :O önskar att Liam kunde åtminstonde sitta i 10 min, det vore toppen. Men det var mycket trevligt att träffa tjejerna igen och lugnt och skönt utan boysen med sig ;)
Nu på eftermiddagen har jag tvättat klädseln till soffan, den var verkligen i behov av en rengörning efter allt pojkarna spiller därm :S Men nu är den ren och fin och luktar gott :D super frächt. Liite svårt var det ju att få på överdragen igen men jag fixat :)
Var ut en sväng oxå och piskade mattan ren och fräch, nu kan jag sitta här i soffan och njuta =)
Nu har jag en liten kille som är så himla trött här hemma och ingenting duger :/ han sov bara 30min idag på dagis, inte så bra.
Och jo så har jag ju oljat in köks bänken himla snyggt det blev nu :) Älskar att få frächt hemma

Drakborgen

Idag skulle Jonas på jobbet redan kl 1 så då bestämde jag mig för att ta med barnen till drakborgen en stund för att leka och fördriva tiden lite :) Vi hade fått grattis biljetter av Jonas kompis mamma :) som är helt underbar.
Lekte runt lite sedan fick vi syn på Vince och Levis kompis Kira som vi träffat när vi var på kalas hos dem och Leo fick någon att leka med och mamman fick sällskap :)
Liam var helt slut efter drakborden och somnade i bilen så när vi kom hem väckte jag honom och har har varit riktigt gnällig nu hela eftermiddagen :( tur att det snart är läggdax.
Jag är så himla glad att Jonas har fått fast jobb nu :) han skickade ett mms förut då han skrev på papperet :P Nu är det bara jobb till mig som fattas, men jag har mina planer vad jag ska syssla med.
Imorgon är det dagis dags igen och det tror jag pojkarna saknat. Jag ska fixa lite saker jag, försöka fila lite på mitt personliga brev.
Trevlig kväll

Mysig söndag

Idag gick vi bort till tåglekparken som Leo säger att det heter :) Leo cyklade och Liam sov i vagnen, vi stannade och köpte lite fika på vägen mycket mysigt.
När vi kom hem så tog jag med Leo på bio vi såg Bilar 2 och det tyckte Leo var mycket spännande och roligt :) ögonen bara lyste på honom. Älskar att få hitta på något roligt ensam med Leo, tror han behöver en paus från lill brorsan någon gång och få full uppmärksamhet :)
När jag kom hem hade grannen varit hit och lämnat massor med tratt kantareller :D tror jag har världens bästa granne hur snällt är inte det. Kira-Li hade plockat en hel hink med trattisar som hon ville att Leo skulle ha. TUSEN tack.

Torsdag

Efter att jag lämnat barnen på dagis idag uträttade jag lite ärenden sedan hem för lunch med Jonas sedan iväg och hämta barnen. Jonas for på jobbet och jag och barnen tog oss en promenad bort till syster :)
Snyggingarna
Leo ville sitta med Olle :)
Leo var så otroligt duktig som orkade cykla hela vägen, blev liiite gnälligt vissa stunder då det var uppför men han klara det bra :)
När vi kom hem fixade jag lite mat och nu har jag lagt Liam men det låter som om han inte vill sova och Leo äter lite kvällsfika. Snart ska jag ta lite fika jag med och sätta mig och titta på robinson :)
Trevlig kväll

RSS 2.0