Vecka 30

Nu är vi i vecka 30=) tio veckor kvar jippi. Och ryggen tar verkligen stryk inte lätt att låta bli att lyfta tungt när man har en tvååring som behöver hjälp ibland i och ur bilen. Och bära tunga matkassar. Imorgon ska jag till sjukgymnasten så får vi se vad hon säger. Denna vecka jobbar jonas eftermiddag 15.00 till 12.00 det är jobbigt för oss alla men super bra att han har så mycket jobb=) Han är duktig han min jonas.

Vi längtar verkligen efter lill pysen=)


I Lördags var vi in på birsta och köpte lite svart färg så jag har målat om Leos tripptrapp stol, hade lite för mycket färg då jag målade så det blev rinningar på vissa ställen men man lär sig av sina misstag. I går (söndag) var vi på julskyltningen här i timrå och Leo fick åka lite häst och vagn som han tyckte var roligt och så fiskade han lite fiskedam väldigt mysigt.


Älskade unge=)


Idag var jag och Leo in till ikea och köpte lite ljus så nu kan vi tända mycket ljus här hemma och mysa det gillar vi=). Och så satt jag upp Leos julkalender på väggen, han ska få en överaskning varje dag fram till jul det tror jag kommer att vara väldigt upp skattat.


Skola

Idag har jag varit på sjukhuset hela långa dagen och haft övningar, och läkemedelsberäkning åhh så jobbigt det krävs mycket tänka ibland. Man får ju absolut inte dosera fel när man kommer ut i arbetslivet så det är stenhårt med att man ska räkna rätt.

Leo vart hämtad av Farmor och fastrarna och han blev super glad såklart=) Nu ska vi fixa lite mat och ta det lungt hela kvällen ska bli så skönt, men ingen vila för mig i helgen MÅSTE verkligen läsa på till tentan som jag ska ha nästa vecka. Denna tenta är om mikrobiologi och om två veckor har jag tenta på läkemedelsberäkning shit kommer bli tungt.

Mys

Nu ligger mina pojkar och myser och tittar på teletubbies i Leos säng=) Medans jag lagar lite mat idag blir det klyftpotatis och kycklingfilé=)



BM

Nu har jag precis kommit hem från barnmorskan allt såg bra ut jag hade växt mycket sedan sist ja va där. Det är så roligt att lyssna på hjärtat varje gång=) då hör man att allt är bra, men så fort jag lägger mig på rygg så är det som hela havet stormar därinne haha bebis är verkligen livlig. Berättade för bm att jag har fått jätte ont i ryggen igen, hade det förut men det blev bättre tyckte jag men nu har det kommit tillbaka med super kraft, det har börjat göra så ont och så strålar det ner i benen så det känns som att man ska ramla ihop=( Så hon sa att jag skulle ringa till sjukgymnasten, så jag gjorde det nu när jag kom hem och har fått en tid på måndag. Väldigt skönt hoppas hon kan hjälpa mig lite.

Nu ska jag och Leo fika=)





Bakar bullar=)

Japp nu har jag och Leo bakat bullar fast Leo ville äta degen hela tiden och blev jätte förbannad när jag sa att han inte fick, lill gubben. Han får fika när de är färdiga istället. Faktiskt första gången jag gör bullar själv och de vart super stora så jaja får se hur resultatet blir.

Idag var jag och Leo till birsta har varit såå sugen att pyssla med något ett tag nu så var in på panduro och tittade lite, men Leo var så bråkig så hann inte titta så mycket så jag tog med mig en katalog hem istället så jag kan titta om man hittar något spännande att göra=) 

Nu är Leo hos sin farmor han blev så glad när jag sa att han kunde få gå till farmor en stund, hon har varit borta i några dagar. Men nu är hon hemma och Leo blev överlycklig, gos unge=)

Imorgon är det dags för besök hos BM ska bli trevligt=) lyssna på lill hjärtat.

Bebis=)

Idag har jag och Leo varit och hälsat på Lina och Leos kompis Vilgot. Vilgot har ju blivit storebror till en söt liten tjej som heter Alma. Hon var så söt även fast det inte var jätte längesedan Leo var så liten så känns det längesedan, man glömmer bort att de var så liten. Längtar verkligen efter våran lille plutt som ligger och sparkar därinne i magen och hur han/hon kommer att se ut. Det är verkligen som hela havet stormar i magen på kvällarna mysigt men det kan göra väldigt ont.

Vi har skaffat badkar och gud så härligt det är, ligger en stund varje kväll. Tycker att det hjälper att ligga en stund i badet när jag har ont i ryggen. Leo älskar att bada i det stora badkaret och slippa sin lilla bebis balja haha det var trångt i den. Han kan sitta där LÄNGE.

Det har verkligen börjat bli besvärligt att klä på Leo ytterkläderna när vi ska gå ut, han skriker och protesterar. Vissa gånger är man super svettig när man är färdig med honom=(

Nu sitter Leo och ritar, vi åt nyligen middag och jag blev mätt för kanske 30 minuter sedan och jag känner mig hungrig igen=/ jobbigt läge

Nya brillor

Hahaha måste bara visa detta också=)

Jonas har köpt nya glasögon och han blev super fin i dem, Jag var ju tvungen att testa dem jag med, hahaha fy tusan vad ful jag blev. riktigt sexig ;)


Vecka 29

Aha idag går vi faktiskt in i vecka 29=) shit tiden går sååå fort Härligt. Snart vecka 30 ojoj, försökte ta någon bra mag bild själv men det går inte sådär toppen bra förstår inte hur andra lyckas ta kort på sig själva. Får ta och be jonas senare att knäppa lite kort, men bjuder på dessa bilder med min snygga rosa bh;)







Och jag kan säga att bebis sparkar som bara den speciellt när jag sitter ner och ska vila då sparkar den rakt på mina revben och det är INTE skönt, det känns verkligen att bebis börjar att få det trångt där inne.

Ny blogg

Tog bort min förra blogg för att jag inte hade lust eller ork haha men nu känner jag lusten igen så ska göra ett nytt försök=)

Var nyss och lämnade Leo på dagis han har kommit in i en lite jobbig period och skriker och gråter så han blir alldeles röd i ansiktet och håller på att kräkas han har verkligen humör fröknarna på dagis vart väldigt förvånad vilken bestämd liten kille han är. Det har hänt två gånger nu, men idag gick det bra. Jag tror det blev så bara för att han har varit hemma med mig så mycket nu de senaste veckorna för att han har varit sjuk mycket feber förkyld och så kom hosta det har kommit i omgångar men nu hoppas jag inte det kommer mera sjukdom här hemma kommer efter i skolan så mycket=(


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0