BF+3

Ja fortfarande har ingen bebis tittat ut. Har nyss lämnat Leo på dagis så nu ska jag passa på att ligga och vila tills det är dax för hämtning, det kan jag säga är guld värt just nu att få ta det lungt och sova lite extra. Imorgon ska jag till BM och då ska hon få pilla på livmodertappen så kanske bebis tittar ut nångång, hoppas. Jag har bara gått tre dagar över tiden jag lider verkligen med dem som får gå två veckor och bli igångsatt för det är verkligen jobbigt. Får hålla tummarna att det inte händer mig.

Kommentarer
Postat av: Ida & Magen

Du får säga till BM att dra extra hårt så den lill* kommer ut nu!

2010-02-17 @ 09:51:38
Postat av: Lina

Försök att njuta av nuet så mycket det går. Vet att det är svårt men det tär så mycket på krafterna att känna efter hela tiden. Du ska nog se att det sätter igång snart men tyvärr är det ju så att det kan ta nästan två veckor till. Färsk ananas är bra har jag hört, om man vill sätta igång det.BM försökte flera gånger att göra en hinnsvepning. När hon väl kom åt att göra det ordentligt, det beror på hur morgen man är, föddes Alma mindre än ett dygn efter. Tror iof inte att det hade med hinnsvepningen att göra, hon var nog redo att komma ut ändå. Men man vet ju aldrig. Håller tummarna för att den kommer snart. Tänker på dig varje dag.Kram!

2010-02-17 @ 11:10:40
URL: http://alsklingsvilgot.wordpress.com
Postat av: Sara

Det är ju jätte spännande nu! Skriver som Lina, passa på och njut av lugnet! Hoppas att h*n kommer snart :-)Ha De Super Bra!

kramz

2010-02-18 @ 19:03:22
Postat av: familjebloggarna.se

Hej! :) Kikar bara förbi för att tipsa om en super bra tävling som vi har med Babybjörn. Där du kan vinna en Bärsele, Comfort Carrier.http://familjebloggarna.se/2010/02/tavling-babybjorn/

2010-02-23 @ 17:55:16
URL: http://familjebloggarna.se
Postat av: Lina

Så det blev Liam, jättefint! Passar bra med Leo också :-D Kan du inte lägga ut en bild på honom här eller på FB så man får se underverket.Visst är det trist när det blir så med tradera. Fattar inte hur man kan sälja smutsiga och trasiga kläder. Undra om hon själv klär sina barn i det liksom...Hoppas allt går bra med grabbarna.Kram!

2010-02-24 @ 10:08:20
URL: http://alsklingsvilgot.wordpress.com
Postat av: ♥ Anna Söderberg

Förstår på Linas kommentar at bebisen kikat ut - GRATTIS!

Såg din JÄTTEmage i tidigare inlägg :). Den största jag sett tror jag, hihi.Kram

2010-02-24 @ 20:31:38
URL: http://ansobloggar.blogg.se/
Postat av: Lina

Ja Jessica den var stor och fin där i slutet. Nästan lika stor som min var :-D TUr den försvinner ganska snabbt.

2010-02-24 @ 21:40:06
URL: http://alsklingsvilgot.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0