Jag och Leo på julafton

En glad Leo och trött mamma
Vart lite pussar också=)


Men nu får du ta och ge dig mamma, haha

Måndag

Nu var det ett litet tag sedan jag skrev, har inte haft orken det känns som att det ända jag gör är att klaga men jag tycker verkligen det börjar bli jobbigt nu mycket jobbigare än jag minns att det var med Leo. Jag har börjat kännt ett tryck neråt hela tiden nu, bebisen ligger väl med huvudet och trycker neråt. Pluss att jag känner obehagliga sammandragningar speciellt om jag rört mig mycket under dagen. Men nu får det vara slut på klagan.

I Lördags var vi ut till jonas moster och åt jul mat och passade på att fira jonas mormor som fyllde 71, jag har varit så otroligt sugen på julskinka jätte länge. När jonas köpte den första julmusten så vart jag sugen på jul mat och nu fick jag äntligen lite=) Men mer blir det på onsdag=)

I går Söndag så lämnade vi av Leo hos pappa så fick han vara där och leka lite medans jag och jonas åkte och handlade lite julklappar, hade varit väldigt jobbigt att ha med Leo på alla affärer och så var det ju så mycket folk. Men nu är vi färdiga med alla klapparna. Jag kände även att det vart jobbigt jonas tyckte nog inte det var så skoj att gå runt med mig efter 10 min så vart jag super sur för jag vart såå trött och orkade inte mera haha ja jag gnällde hela tiden, uscha skulle inte orka leva med mig själv just nu. Så när vi åkte till pappa så frågade de om vi ville stanna på middag och det tackar man ju inte nej till=)

Idag så har jag varit på skolan för handledning inför en rapport som vi ska skriva. Men det var riktigt jäkligt i morse när man skulle ta sig till dagis och skolan, massa snö och is fulla bilen plus att förar dörrens handtag hade frusit så den är omöjlig att öppna men smart jag tänkte inte på att öppna bak dörren och stäcka mig och öppna inifrån nej jag klättrade från baksättet och fram och det var inte det lättaste kan jag lova så osmidig som jag är nu. Jag kan säga att det kom en och annan svordom och Leo han satt där och tittade och frågade hela tiden "vad gör du?". När man kom till stan fanns det inte en parkering för det var snö överallt och plogbilarna hade inte plogat än så fick parkera bilen ganska långt borta och halv springa till skolan. Så nu kan jag säga har jag legat som en död säl på soffan med sammandragningar hela kvällen=(

Måste visa den fina lycktan Leo gjort på dagis=)


Tisdag

Idag har jag haft skola hela dagen och det har jag resten av veckan också, känner mig så trött och orkeslös hela tiden har blivit till en vana nu. höll på att somna nu på eftermiddagen på föreläsningen så när det vart paus köpte jag kaffe så att jag skulle försöka bli piggare och så gick jag och satt mig igen och föreläsningen började. när jag druckit hälften så  råkade klant jag spilla ut kaffet i knät, tur att det inte var super varmt men jag vart ju dyngsur hela byxorna=/ så jag fick fara hem, kändes som om jag hade kissat på mig, haha och jag gick som det också.

Så när jag kom hem så bytte jag kläder och hämtade Leo lite tidigare från dagis, så när vi kom hem bestämde vi att vara ute och leka lite i all denna snö som kommit=) Och så ringde jag ut Faster Moa som fick komma ut och leka lite med Leo tänkte visa några bilder som jag knäppt.


Göteborg

Nu är vi i göteborg och hälsar på, Jonas ska gå på konsert ikväll med Niklas. Men snart ska vi titta lite på liseberg där de har julpyntat tror jag Leo kommer tycka bli roligt. Nej nu blir det lunch.

Vaccinerad

Nu har Leo tagit sin första spruta, det gick super bra han satt helt still och bara tittade. Vart väldigt förvånad så duktig som han var=). När vi kom till bilen så sa han "vad roligt att ta spruta". Han fick lite godis efter för att han var så duktig. Nu hoppas vi på att han inte får feber som han fått varje gång han fått spruta förut.

Han var så stolt över plåstret
Lördag

Idag har varit en väldigt mysig dag den började med att jag fick sova till elva=) såå skönt verkligen behövligt sedan packade jag och Leo oss in i bilen och for och hämtade ida som jag fått kontakt med igen super roligt hon och min kusin väntar ju smått också=) en månad efter oss. Vi hade bestämt att vi skulle åka till norraberget och titta på marknaden där. Så vi gick runt där med stor magarna, väldigt skönt faktiskt att komma ut och det fanns väldigt mycket att se och mycket fina saker men det blev inget köp, förutom att Leo fick fiska lite fiskedam. När vi tittat färdigt åkte vi till birstacity och jag köpte nytt bodybutter och så köpte jag en fin tavelhylla och två ljuslyktor väldigt fina får se om jonas har ork att sätta upp tavelhyllan senare så får jag lägga upp en bild på hur det blev=)

Sedan så skjutsade vi hem Ida som skulle på julbord senare ikväll lyckos henne är såå otroligt sugen på det just nu. Nu har jonas tagit med sig Leo på affären de skulle köpa lite grejer till middagen ikväll jonas ville ha taco så det får det bli, är gott det också men nu känner jag super sug efter julbord=/.

Så ikväll blir det nog lite film tittning och äta lite smaskens=)

Fredag

Nu har jag äntligen gjort tentan fast det kändes inte så bra som jag ville att det skulle göra, man läser jätte mycket och sedan kommer en fråga som man vet att man kan men jag får helt enkelt hjärn släpp det är såå irriterande blir så arg på mig själv.

Har varit så trött de senaste dagarna vill bara sova hela dagarna och ont i huvudet har jag ska nog ringa BM på måndag och höra om jag ska äta mer järn tabletter eller hur jag ska göra. Leo har tjatat och tjatat i flera dagar att han vill åka till gammel mormor och stefan så idag äntligen till Leos lycka åkte vi dit och fikade lite, han vet att han får goda kakor och godis när han kommer såklart.

På måndag ska Leo ta sin spruta mot svinis, så får vi se hur det går han är ju så rädd så fort bvc sköterskan Kerstin visar sig haha.  Nästa helg har jonas köpt biljetter till en konsert med några av hans favorit band så då ska vi ta en liten semester dit ner.

Har inga bilder att bjuda på idag, tråkigt tråkigt men nu ska jag faktiskt fixa iordning lite gotta och titta på idol, och hoppas på att det är någon bra film ikväll men vi får se hur länge jag kommer att orka vara vaken brukar ju somna.


Sååå trött

Idag är jag super trött har haft en väldigt dålig natt med lite sömn, magen har varit stenhård och bebis har bökat runt och det känns som att den försöker töja ut magen så att den ska få mer plats det kan göra riktigt ont. Inatt tänkte jag men gud sover den aldrig, shit hur kommer det bli då bebis kommer till världen.

Lämnade nyss Leo på dagis så nu ska jag passa på att plugga medans han är borta en stund. Men jag är helt slutkörd efter inatt, men något måste jag få gjort.


Hos pappa

Nu sitter jag hos pappa och skriver ut en massa papper som jag behöver i skolan, så då frågade han såklart om jag ville äta här=) hehe det var min plan såklart slippa laga mat själv=). Var till sjukgymnasten idag och hon undersökte mig lite och jag fick testa olika stöd band för bäckenet som jag skulle få låna hem. Och så frågade hon om hon skulle skicka remiss till sundsvalls sjukhus där jag skulle få gå på vattengympa men problemet med det var att det var på tisdag och fredag morgon och det har man ju såklart inte möjlighet till, måste ju gå i skolan.

Nu är jag super hungrig så ska gå och kika om maten är färdig sedan måste jag hem och försöka träna på tentan som jag har på fredag

RSS 2.0