Friday

Igår var vi till Jonas syster moa som fyllde tio år :) lite bus i hallen innan vi skulle fara :) haha Liam brotta ner brorsan
Cooling Liam
Bus Leo
I morse for vi bort till Caroline och barna för att leka ute en stund i det fina vädret, Pojkarna tyckte det var roligt att gå upp lite i skogen där det fans blommor som de plockade till oss tjejer :) go pojkar.
Eline blev lite tröttis och fick sin snuttis, så hon ville visa mig den :)
Liam var så go och ville ge Eline kramen
Nu sover Liam och Leo ritar lite och jag har tvättstugan, när Liam vaknar så blir det en sväng till affären och till systemet för att köpa nå smaskens tills imorgon :) hihi då vi ska till Caroline och Jimmy på middag.

Annandagpåsk

Idag har jag farit hit och dit tycker jag full fart hela dagen :) skönt att ha nått att göra och inte bara sitta hemma och dega. På morgonen då Liam sover sin lilla tupplur tog jag med mig Leo och for på Ikea för att köpa nytt tyg till kökssoffan och så här blev det :)
Nu fattas bara lite nya snygga kuddar :) fanns ett till likadant tyg i vitt och med gråa rosor tänke göra kuddar av det :) Efter Ikea åkte vi hem och hämtade upp resten av familjen och åkte till Ica maxi för att handla massa mat. Hem med maten och Jonas åkte iväg och träna lite innan jobbet så jag åkte upp till pappa och tvättade bilen. Men Liam blev så rädd när jag spruta med högtryckstvätten så han tjöt som en liten gris, stackarn.
När jag var hos pappa ringde Jonas bror basti och undrade om vi inte skulle med på birsta en sväng med honom och jonas systrar Agnes och Moa, det ville vi ju så eftermiddagen skulle gå fort. Köpte en super cool keps till Liam, fast han får bara ha den när han ska vara fin den är ju vit så inge lekande i den kepsen. Köpte även en annan keps som tål smuts mera och super söta tajtis badbyxor :)
Jag har städat idag oxå tvättat soffklädseln välbehövligt måste jag säga :) känns så himla fräscht nu :) Testade lägga våran gröna matta som vi haft i vardagsrummet inne hos pojkarna och det blev toppen fint och mysigt, den passar verkligen super där inne. Så den får vara kvar där så får vi hitta nått annat ut till vardagsrummet.
Så blev det, ursäkta röran
Tog även bort vårat påskris idag bytte ut det mot super fina tulpaner istället :)
Har ju inte bloggat så mycket nu i påsk så måste ju visa hur våra påskgubbar såg ut ;)
Leo var en cool påskpirat sa han haha
Nu har jag lagt Liam och Leo sitter och tittar på sin nya film som vi köpte idag, han ville ha Pippi långstrump på de sju haven :) han har nu suttit som klistrad vid tvn i en och en halv timme :O
Jo måste berätta om min lilla bebis Liam som inte alls är bebis längre buhu haha nej då han är en riktig liten go kille som ska flörta med allt och alla och gillar att kramas :) Han har nu börjat med att skaka på huvudet åt allt, vad man än frågar så skakar han på huvudet. Han är även vår lilla drama queen haha så fort han blir sur kastar han sig platt på golvet och skriker och så kikar han upp ibland för att titta om man ser honom om man ignorerar honom kliver han upp och kommer lite närmare och kastar sig platt på golvet igen och skriker ojojoj han har humör den lilla killen.

Långfredag

Vilket underbart väder vi får idag, här ska solas :) Nu på morgonen har jag fått välbehövlig sovmorgon så skönt. Har fixat ägg nu på morgonen så Leo har fått måla dem som påskpresenter till morfar :) vi ska ju dit senare på middag. De blev super fina :)
Glad påsk!

Skärtorsdag

Idag har vi varit och hälsat på Caroline där vi även träffade Veronica och Ida och alla barna såklart :) Lekte ute i det super härliga vädret och fika gooo fika ojoj Caroline hon kan hon ;)
När jag hämtat Leo på dagis for jag och handlade lite saker som vi behövde till maten idag :) Tacogratäng fick det bli åh så himla gott det är :) träffade även Caroline med Levis och Vince där :) tur att jag träffade dem för jag glömde ju plånboken i bilen och kom på det när jag stog i kassan :/ Alla barnen fick påskägg av en liten påskgumma när man kom in också, gissa om Leo blev glad.
Nu har jag lagt barnen och sitter och väntar på att Caroline ska komma vi ska ut och gå, behövs verkligen för mycket gott kommer det bli i helgen.
Klippte Leo nu på kvällen han blev super söt
Köpte sol stolar till pojkarna som de ska få ha till sommaren, de älskar redan att sitta i dem :)

Shopping

I morse fick jag ett sms av Veronica som undra om vi skulle med till birsta och det tyckte jag var en bra idé. hade igentligen tänkt att Liam skulle gå en sväng på dagis idag men är ju roligare att hänga med mammsen :) Jag köpte två par byxor till Liam och ett par till Leo, det var ju tag två betala för tre på hela barnavdelningen på lindex. Och så åt vi lite lunch på donken, så Carro du kan vänta dig H-vetes pass ikväll ;) Jo köpte även hem lite gott kaffe från kahls :) mums!. Innan vi åkte hem så gick jag över på ikea och köpte en blomma, som passar toppen bra i vårat fönster nu :)
Så fint blev det
Liam busar med Annie :)
Jo det blev ju inget bloggande igår för jag var faktiskt och jobbade lite på St. Olofsskolan i Nacksta :) vad skönt det var att komma ut och jobba lite vill jobba mera!! Var med sexårs när ordinarie personal hade möte. Och när jag kom hem vid halv sex hade jonas gjort maten och lagt upp på en tallrik till mig så det var bara att värma på :) kan vänja mig vid detta.
Leo hade gjort super fint påskpynt :)

Ica

Efter Liam vaknat så tog jag och åkte och handlade saker som vi behövde Leo var så himla trött så han somnade i kundvagnen :P haha
Caroline tipsade ju om att det fanns fem bar fingervantar för 10 kr och det måste jag ju köpa, men det fanns ju bara rosa kvar :/ äh skit samma de får ha dem som extra då de andra blir blöta de var ju så billig.
Liam han satt och spanade medans brorsan sov

Norra berget

Idag bestämde jag och Caroline att vi skulle åka till norra berget med barna och leka lite, såg ju ut att bli så soligt och fint. Men när vi kom dit så var det blåsigt och mycket moln, solen tittade fram ibland och då var det riktigt skönt :). Barnen tyckte det var super roligt att springa runt och leka.
Tog lite bilder
Leo åker rutschkana
Alla barnen fikar :)
Pojkarna gungar
Liam och Eline
Nu sover liam gott och jag och Leo ska äta lite lunch :)

Wonderful sunday

Dagen började med att Liam sov en timme längre så han vaknade sju idag och inte sex som han brukar nuförtiden. Jonas satt nämligen upp en filt för fönstret så det blev mörkare och det verkar ju fungera :D toppen hossas det går lika bra imorgon bitti. När alla i familjen vaknat till liv satt vi mest och funderade på vad vi skulle hitta på en sån fin söndag som denna, kanske gå ut och försöka lära Leo att cykla idag igen men Liam blev snabbt trött och somnade redan halv tio, och sov till elva. Då fick jag ett glädjande samtal från Caroline :) de undrade om vi inte ville komma dit och leka ute och sedan grilla :D åh så himla skönt att slippa vara här ute och tråka så mycket roligare att hälsa på dem ju! Åh gud så gott det var med grillat :D MUMS!!!! Och god äppelpaj blev det till efterrätt oxå :)
Pojkarna hade en super fin motorcykel som alla barnen ville sitta på, tyvärr så var batteriet dött så gick inte att köra men det var ju roligt att bara sitta och låsats köra oxå ;)
Leo åker med Vince :)
Sedan var det Leos tur att köra
Liam och Eline ville ta en tur :)
Caroline tog sig en sväng med cykeln :P
Sedan gick vi på baksidan och gungade lite, Leo han klättrade högt han

Soliga Lördag

Vilket härligt väder det varit idag :) man kan ju inte sitta inne i detta väder så vi tog och gick ut här på framsidan. Köpte ju en cykel till Leo förra sommaren med stödhjul men den ville han absolut inte cykla på då, så tog fram den idag och försökte få honom att cykla. Han satte sig motvilligt och gjorde inga större försök utan gnällde och gnällde efter bilen istället, suck. Han har inget intresse alls för att cykla, vill ju att han ska cykla så man kan ta promenader med Liam i vagnen och Leo cyklandes men nej dte vill han inte. Jag vet att han kan men bilen är roligare just nu. Jonas tog fram sin skrot cykel och visade Leo att det var roligt men då ville pojkarna sitta och åka med honom istället :P roligare det.
hahaha
Sedan var det dags för Liam att sova så jag tog med Leo och åkte till syster för att gosa lite med lilla Olle :D Var ju länge sedan jag var där nu så tyckte han blivit stor, och så log han och snackade lite :)
Hoppas på lika fint väder imorgon oxå så man kan sola lite :)

Ute lek

Efter lunch packade jag in mig och barna och åkte till Caroline för att leka ute en stund :) Det var väldigt varmt och skönt synd bara att solen gömde sig idag :(
Tog lite bilder :)
Liam testar cykeln
Eline ville åka med :)
Sedan ville Levis skjutsa Liam
Sedan ville Vince också skjutsa Liam
Leo gräver med spaden
Nu inväntar vi besök från Jonas mormor som skulle komma förbi med lite saker :)

God morgon!

Fick lite sov morgon idag :) sov till halv nio, mycket behövligt för jag var uppe några gånger och gav liam nappen och välling och så. Liam vaknade 6 idag det börjar bli till en vana för unge herrn :/ mindre roligt för mammsen och pappsen. Vet inte varför kanske för att det är så ljust ute nu på morgonen tror jag ska köpa nån mörk rullgardin och sätta upp.
Nu ligger Liam och sover och Leo ville sitta en stund vid datorn och spela bolibompa :)
Han bakar pepparkakor ;)
Och va fasen jag tittade ut och så är det ingen sol idag :( snälla solen kom tillbaka hade ju tänkt att sola massor hos Caroline idag!

Namnbetydelser

Jag läste Carolines blogg och såg att hon skrivit vad barnas namn betydde och blev sugen på att kolla upp vad våra namn betyder :)
Leo: Latinskt mansnamn som funnits från 400-talet och betyder lejon. Namnet är ett vanligt påvenamn.
Liam: Namn av irländskt ursprung med betydelsen "stadig, fast försvarare".
Jessica: Är ett kvinnonamn bildat från hebreiskans Yiskah som betyder den som skådar eller den beskådade.
Jonas: Är ett mansnamn med hebreiskt och bibliskt ursprung, med betydelsen vit duva.
Puss god natt!

Härligt vår väder

Ja idag har det varit underbart fint väder ute åkte upp till pappa en sväng efter ha hämtat Leo på dagis för att byta däck på bilen. Medans Jonas bytte däck så sprang pojkarna runt och lekte :) Jag satt och solade, och shit vad varmt det var där jag satt känndes som sommar mycket skönt. Synd att jag hade smink på mig bara blir ju inte så brun då men om det är så fint väder imorgon så blir det inge smink i mitt ansikte då ska här solas :)
Lite bilder :)
Hittade fina blommor uppe hos pappa :) blir så himla glad av att se alla blommor som börjar titta fram.
Hjälper pappa lite
Liam spelar lite :)

Fina saker

Jo måste ju visa vad jag och Liam fick idag av våra gulliga vänner :)
Av Veronica fick jag ett jätte fint hjärta och choklad :D En försenad inflyttnings present, gulle du!
Och så fick Liam en försenad födelsedags present av Ulrika och Juni :D tusen tack
Sedan så har ju inte jag bloggat på ett tag så tänkte lägga upp lite bilder på vad vi gjort :)
I måndags var vi på ikea och lunchade med Caroline och barnen :)
Gott med glass!
Levis och Leo
Vince och Eline
Igår kväll ville Leo att jag skulle ta kort på honom :D
Händer inte så ofta att han vill

Caroline är bäst!!!

Tusen tack för den fina designen :D
I dag har vi haft lek dejt här hemma många mammor och barn :) det gillar vi! Det var Caroline, Eline, Ida, Lova, Veronica, Annie och Ulrika, Juni :D super roligt att alla kunde komma. Vi fikade blåbärsmuffins som jag bakade igår mycket goda tycker jag :) Liam blev överlycklig att se alla sina små kompisar och sprang runt och busade :)
Nu ska jag vila en stund medans liam sover.

Fin va?

Hoppas du blir nöjd med din nya design gumman ;)

/ Caroline


Ny design

Håller på att fixa ny design men tar sån tid att få till bilder så nu skiter jag i detta så länge, får se ut såhär ett tag. Annars blir jag galen när det inte fungerar för mig!!

Söndag

Nu var det ett tag sedan jag bloggade har inte haft lust till det helt enkelt, lusten kommer och går :P Igår fick Leo sova hos sin morfar. Det var första gången Leo sov borta, jag ville att han skulle testa att sova borta en gång när vi bara var hemma så att vi kunde hämta honom om det skulle bli problem. Men det var absolut inga problem Leo hade så himla roligt och hade absolut inte tid att prata med sin mamma då hon ringde för att säga god natt :) Ett gott tecken! Morfar älskar att få spendera tid med sin lilla Leo och Leo älskar att vara hos morfar.

Idag har vi varit och hälsat på Jonas jobb kompis Robin och hans Tilda och lilla Oliver :) fika lite och prata lite skit ;) mycket trevligt. Sedan åkte vi hem för att fixa lite middag och vi åt en underbart god kassler och blomkålsgratäng, den rekomenderar jag starkt att ni provar :)

Så här såg det ut :)  Mums!


Hmm jo jag tog ju lite bilder från i fredags oxå då vi var till sidsjön och matade fåglarna med Caroline, Vince, Levis och Eline :) Liam han låg och sov under tiden i vagnen, han var så trött

Leo tyckte det var jätte roligt :)


Alla fåglarna det var massor


En söt liten vit anka


Levis får bröd av mammsen


Leo


Det var bilderna jag tog från i fredags var ju så kallt ute så vi blev inge länge där utan vi åkte hem till Caroline och fikade lite :)

Jo och så har jag ju fixat lite påsk här hemma :)




Dagis dags

Idag var det dags för min lilla kille Liam aåka till dagis för första gången vi åkte dit tittade runt lite och lekte en stund :) Liam tyckte det var jätte roligt och sprang runt som en tok :) Fast det tråkiga är ju att han inte fick börja samma dagis som brorsan :( men idag skickade jag in en överflyttnings ansökan och de går före alla andra ansökningar tydligen så det känns super bra. Går ju inte att¨åka och lämna på två olika dagis hur länge som helst, Det hade ju varit ok om de var åt samma håll iaf men det är de ju inte.

Jag har klippt min lilla Liam idag oxå :) det var inte det lättaste men kunde klippa lång håret i nacken, det blir ju så svettigt för honom med massa långt hår där. försökte få till nå bra bilder lyckades väl sådär







Och nu när jag bloggar passa Leo på att stoppa upp pärlor i näsan hmm inge mer madicken tro ja :P


Tessan 24 år!

Min vän Terese har fyllt 24 år och det skulle vi såklart fira :) så igår var dte förfest hos henne i haga och sedan bar det vidare mot oscars. Jag hade jätte roligt och lyckades hålla mig lagom full hihi :) tog lite bilder så här kommer några


Jag Marre Elin och födelsedags barnet Terese



Malin Marre och Tessan



Anna Ida och Cattis


Elin



Jag och Tessan



Jag och Marre


Jag och Anna



Snack i köket


Japp det var alla bilder jag tog

RSS 2.0