Hello

Igår Fredag var jag och hämtade ut våra ringar=) som nu sitter fint på våra fingrar. Fast jag tror att min ring är liite för liten kanske få be dem att göra den lite större, men ska ha den ett tag nu och se hur den sitter. Var även och handlade på ica maxi då kom det fram en tjej hon var kanske cirka 35 och ställde sig och tittade på mig, men gud tänkte jag vad tittar hon på mig för och då säger hon vad fin du är. Jag vart helt paff inte ofta någon främling kommer fram med komplimanger men jag fick fram ett tack hehe. Lite pinsamt men man blir väldigt glad=).

Idag har vi inte gjort mycket alls varit hemma och lekt, har ju varit så kallt=/. Jag och Leo skjutsade Jonas till nöjeshallen vid tre där han skulle leka lite med jobbet. Och senare skulle de ut och äta lite pizza på biteline. Så jag och Leo har haft lite mysigt för oss själva. Nu har Leo lagt sig han var så trött lite hängig kanske? vet inte riktigt får se imorgon. Jag känner mig inte riktigt hundra heller, lite illamående och konstig i huvudet hoppas det inte blir sjukdom här i huset.

Imorgon börjar jag nedräkningen till bebis tittar ut det kan ju faktiskt ske när som helst. För imorgon är det två veckor kvar till bf. En rolig sak som hände när jag och Leo myste i soffan förut var att han var lite trött så han lutade huvudet mot min mage och låg och tittade på lite tv, då började bebis böka runt där inne och Leo hade hur roligt som helst när bebis sparka på hans huvud han skrattade sitt härliga skratt en bra stund=). Vilken lycka det var för honom att känna bebis jätte mycket han har inte varit så intresserad av att känna bebis sparka tidigare men nu hade vi en riktig mys stund, och Leo längtar verkligen tills bebis tittar ut nu han vill så gärna byta blöja och köra vagnen.



Woho=)

Bebis låg med huvudet långt ner=) så slipper man vändningsförsök. Har varit nervös här på morgonen men nu är det över. Fick se ansiktet lilla söta näsan åhh nu längtar man efter bebis super mycket.

Nu är Leo på dagis och leker av sig så jag ska faktiskt försöka plugga lite till en tenta som jag har på lördag får se hur mycket jag får gjort för jag har inte sovit så bra inatt, bara legat och oroat mig. Skulle behöva en liten tupplur innan bus ungen kommer hem. Sedan får vi se vad vi hittar på, Jonas måste få sova han har jobbat natten han var såå trött imorse men ville såklart följa med och se den lilla.

BM

Idag var jag hos Bm och så kände hon på magen som hon gör varje gång men nu kändes det inte som att huvudet låg neråt längre så hon gjorde en extra koll genom att göra en gynundersökning FY FAN vad ont det gör, men hon tyckte inte det kändes som något huvud så jag blir skickad på ultraljud imorgon. Ska bli roligt att se bebis men jag är väldigt orolig att inte huvudet ska vara neråt och de måste försöka vända bebis, uscha tror det är jätte obehagligt.

Får skriva mer imorgon och berätta hur det gick

Förlovad=)

Ja precis nu har jag och jonas äntligen förlovat oss efter alla dessa år tillsammans=) vi firade ju faktiskt 8 år tillsammans i fredags så nu bestämde vi oss för att det är dags att slå till. Så vi var och tittade ut några fina ringar idag och beställde dem, det skulle ta en vecka att få hem dem.

I fredags när vi firade 8 år så var vi på viktoria och åt väldigt god mat och hade det super mysigt, vi hade tänkt att gå på bio också men jag känner att jag inte klarar av att sitta still så länge. Så det får vi göra något framöver.

Idag när vi var på birsta kändes det jätte konstigt när jag gick kändes som att bebis skulle trycka ut något därnere så fick stanna upp lite då och då, väldigt obehagligt. Imorgon ska jag till BM och klaga lite hehe. Nu är det ju faktiskt inte alls långt kvar 3 veckor idag till BF jippi=).

Guitar Hero

Sådan far sådan son


Magen v36

Bjuder på några bilder på monster magen=) Fy tusan kom ut nu, Idag är det precis en månad kvar till BF=)



vecka 36

OJOJ nu börjar det närma sig och jag har börjat bli lite nervös inför förlossningen faktiskt, förra gången hade jag ju inte varit med om det och visste inte mycket men nu vet jag ju att det kommer att kännas=/. Och många säger att det går mycket fortare med tvåan är lite nervös att det går för fort så man måste föda i bilen eller något. Igår var vi hos barnmorskan och hon kände att bebis hade vänt sig och låg med huvudet neråt och det kan jag säga KÄNNS verkligen när jag är uppe och går ett sånt tryck neråt inte så skoj så jag kan inte vara uppe och gå så mycket blir fort trött. Det känndes verkligen idag när vi var in till birsta city en sväng för att handla bebis första kläder vart trött super fort, men snart är det över kom ut till oss snart snälla lilla du.

Leo var även på bvc idag och fick spruta nr 2 gick super bra han är så duktig. När han var mindre så skrek han hysteriskt när vi skulle dit på kontroller, men nu är han ju stor pojken=).

Imorgon fyller jag år tiden går verkligen super fort, så på morgonen ska jag faktiskt till frisören och fixa mig lite=). Har inte varit så nöjd med mitt hår, går med det uppsatt hela tiden men nu ska jag fixa så jag blir nöjd får se hur det blir.

Spännande

Inatt drömmde jag att det kikade ut en liten flicka, man börjar bli lite osäker vad det kan vara för liten krabat där inne som bökar runt. Har varit övertygad om att det ska titta ut en pojke under hela graviditeten ända sedan ultraljudet då jag tror jag såg snoppen, men jag är ju ingen expert på att se sådant men jag tror att det kommer ut en till liten kille. Vi får se det är så himla spännande. Och hoppas verkligen inte jag går över tiden börjar bli fruktansvärt less på att vara gravid jag känner mig ständigt trött och irriterad för minsta lilla och denna ständigt jobbiga halsbränna. Jag har så dåligt samvete för att jag inte har orken och blir irriterad på allt för jag är trött, Leo vill ju leka och hitta på saker. Tur att det inte är så långt kvar.

Tycker det är så svårt med namn men man har ju sina favoriter. Jonas moster Rebecka kom med ett namn som hon hade drömt att våran flicka skulle heta om det blir en flicka då. Och det namnet gillar jag mer och mer=). Om det blir en flicka blir det nog det får se om Rebeckas dröm blir sann. Måste ju se på underverket också och se vad lillen passar att heta. Men som sagt det blir en pojke tror jag.




RSS 2.0