Helgen

Jag tror jag skiter  i den där listan jag tänkte göra haha känns för jobbigt just nu. Nu tänkte jag berätta vad vi haft för oss i helgen.

I fredags tog jag med pojkarna på himlabadet =) mycket uppskattat av dem båda. Jonas var ledig men han är ju så lat så han ville inte följa med nej nej så jag ringde jonas bror basti som jobbar på himlabadet och frågade om han inte hade lust att bada lite innan jobbet =) och det hade han såklart. Men åker nog aldrig dit nå mera på lov eller helg, var super mycket folk så Leo kunde inte åka rutch kanan så mycket för det var ju sån kö. Var där för några månader sedan med Anna och Line på en vardag och när det inte var något lov och då var det perfekt med folk. Men jag kan säga att det var lite svettigt att ducha två barn i omklädningsrummet och ta på kläder =/ men det kan man ta ibland.

Lördag började som en slappar dag. Vid två tiden ringde Jonas jobbar kompis Robin och undrade vad vi gjorde och frågade om han och hans tjej Tilda och sonen Oliver som är 2,5 år kunde komma och leka lite, och det kunde de göra såklart =). Papporna lekte med barna medans mammorna slappade och pratade i soffan =) mycket bra uppläggning måste jag säga ;). När klockan började närma sig middagsdax åkte jag,Tilda och Leo och fixade lite pizza och kebab plus lite candy som Leo plockade i sin egna lördagsgodi påse=) Vid åtta tiden blev de små såå trötta så de åkte hem och vi la pojkarna. Efter det hade vi lite film mys vi såg shatter island, jag tyckte den var mycket bra.

Idag söndag har vi varit ute och skottat fram bilarna och efter det åkte vi ut till söråker för att gratta Jonas kusin Saga som fyllde 16 år. Fikade och hade det trevligt. Efter det bar det av hem för att laga lite mat, det fick bli korvstroganoff. Nu sover barna och det verkar inte vara nå bra på tv =/ fasen vad tråkigt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0